Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Recunoasteti locul (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/1057-recunoasteti-locul.html)

Edd 06-04-05 15:10

cat consuma mha inoras..?de ti se pare ca,consuma mult ????

shadowro 06-04-05 17:52

consuma 6 da cand ii dai jar crezi ca se rezuma numa la 6 ? si cum ii dau eu jar de o forjez pana la 5X1000 rpm .. suge creca ... :D

Edd 06-04-05 18:44

pai consuma f putin...mhey..dar daca u nu ai ce face :twisted: :twisted: asta e consuma in jur de 8-9 dar e cam mult..oricumd acia mea consuma 10,6 in oras :peace: :peace: ...deci nu te mai plange :peace:

shadowro 07-04-05 08:21

da tu observi ca numai noi 2 vrb pe partea asta a forumului ? oare chiar suntem singurii din gl care sunt aici pe forum ?

Edd 07-04-05 13:59

pe forum nu suntem singuri...dar p emulti nu ii intereseaza de prpriul oras :x ..cum draq sa facem si noi ceva frumos daca galatenii stau acasa si freaca pu**.....nu am cuvinte :x

shadowro 07-04-05 14:32

ce matza grasa ai in poza omule :D

Cipin-KUS 07-04-05 15:36

..

shadowro
...nu sunte-ti singurii din gl pe forumul asta....zi-mi si mie shadowro
omu ala cu rx8-ul rosu sta in piata?..pe traian?..ca mai tot timpul vad un rx8 risu parcat pe acolo...

shadowro 08-04-05 05:45

nu frate e o poveste lunga cu ala. El sta langa gradina botanica .. are vila acolo, dar masina a stat mult timp in garaj dat fiind ca el invata la iasi la fac ... acuma in sfarsit si-a luat masina cu el si sper ca peste 2 weekenduri sa vina ...o sa itzi facem o surpriza cand o sa vina .. placuta sper eu :P

Cipin-KUS 08-04-05 20:01

....

pai daca speri sa fie placuta de ce nu ar fi?....ce numar si ce culoare ai la masina shadowro?...poate ne vedem prin oras... :lol:

Edd 08-04-05 20:50

pai hai sa ne intalnim..sa vb si noi..io unu as vrea sa intru in mr....poate vrea shi shadow..ca mashina lui poate... parrea mea..

shadowro 09-04-05 10:46

o sa fie o surpria super placuta :P edd stie de ce :D

Edd 12-04-05 18:08

I do ? :D pa bune poate shtiu dar nu imi dau seama :D :shock: ...ma rog vb pe mess...btw omule i like you're car (shadow) and i like how u drive :P

Ciprian> da man mashinuta aia trebuie sa o \"faci\" .... ca poate si e pacat ... de abia ajtept sa vad (jtii u ce ;) ) in rest ce sa va zic sper s ane vedem in curand...

Btw cprian....sambata poti sa faci ceva? ...lasa aici mesaj sau pe mess !!mai ales ca ai electromotor :D :peace: (fac rost de bani si ma mai dai :P ?)

:lol: :lol: :lol:

see ya'

Edd 04-05-05 15:51

hey cipin-kus,wha'dup man de ce nu mai intri ? :))) lasa un mesaj cand intri :D

perikolos 18-07-05 12:19

sal
exista o mare problema cu faleza...... voi nu atzi observat ca nimeni nu mai organizeaza pe drumuri care nu sunt 100% sigure?????
apropo sa ne imaginam .... ca unu face explozie la un cauciuc cand se da... shi ajunge direct in garla.... cam cine crezi ca ar avea belea.... shi in plus faleza e considerata centura..... deci in nici un caz nu o sa se inchida.... alternativa ar fi cosbuc-ul.... dar iar chiar credetzi ca ar da totzi locatarii de la blocuri de acolo acceptul sa aiba katerinka o zi intreaga( motoare turate, cauciucuri care fac galagie....)?????. Concluzia ete din pacate IN GALATI NU SUNT LOCURI PT> LEGALE!!!!
shi cu ilegalele.... hai sa fim serioshi.... vin 20-30 de mashini shi se dau doar 3
:oops:

shadowro 18-07-05 16:33

true true .... dar se zvoneste de un drum perfect pt egale in afara galatiului ... peste 5 km de drum drept chipurile asfaltat ... nu l-am vazut eu personal ... sa zicem ca e din gura in gura informatia :)

All times are GMT +2. The time now is 20:32.

- Copyright 2026 4Tuning