![]() |
Re: 4T 3D Car Battle Editia a 5-a - LUCRARI
am votat cu pioneer....mi s a parut cea stilata si mult gust bun...si a lui grigo e misto numai k a copiato pe cea din tokio drift.....
|
Cipriany you are the best ... felicitari pt aceste design-uri .. :)
|
mah slayere ... inainte sa acuzi p cineva in privintii modelarii/executiei in 3D incearca u si apucate si fa o masina si sa mai un termen limita si eventual si o viata personala ...
si nu tre un "kit de mazda" ci o mazda rx7 cu ce kit vrea sufletu tau cum a facut grigo fortune'u si restu cum au acut iamginatie sau daca vroia cineva lua kit d la hamman si facea p rx7 ... problema/gusturile fiecaruia ... io am atras atentia in privinta nr de rendere deoarece grigo si cei din conducerea 4tuning au facut regulile si mai mult sa bazat p cele spuse de grigo odata ce el e familiarizat cu 3Du si grigo nu a respectat regulile care au fost impuse d el si cei din 4tuning ideea de baza e sa nu judeci u creatia cuiva cand nu esti in cunostiinta de cauza ... poate baietii respesctivi au pus mana p 3D cand au facut masina si au avut "curajul" sa o si bage in concurs...iar ruver cipriany grigo au ani de experienta in domeniu' si normal k e o mare diferenta intre realizarea creatiilor si in leg cu problema lu grigo... io doar am atras atentia ... daca ceilalti participanti nu au nimic impotriva poate ramane grigo in conurs oricum mie imi este indiferent ;) |
cipriany e foarte bun, imi palce mai ales cum a incadrat masina in peisaj, nu pare decupata de pe o revista, bravooooo
|
Quote:
|
frumos lucrat felicitari tuturor
|
Quote:
am fost atat de grabit, de aglomerat atunci cand am facut randarile in cat am uitat ca trebuie 6 randari, imi ramasese mintea la cele 4 obligatorii de studio si de aceea am facut doar 4 de studio ... greseala este a mea, si sunt de acord sa se ia masuri, regulamentul este pentru toata lumea, daca nu s-a vorbit nu te gandi ca nu s-au luat masuri, iti spun eu ca s-au luat, 4tuning a decis, lucrarea ramane in concurs, dar nu va mai participa in lupta pentru marele premiu, este vorba despre premiul oferit de redactia 4Tuning nu de acest poll, dupa cum scrie si in primul post acest poll este doar de popularitate. nu am apucat sa felicit participantii Felicitari tuturor participantilor, mai ales celor doi incepatori, tot respectul din partea mea pentru ca au avut curajul sa participe. numai bine ! |
man cum ziceam imi e indiferent in leg cu participarea ta la concurs, doar am zis pt a fi concursul ok, stiu k si u ai zis k vrei sa faci concursul in asa fel incat sa nu mai existe discutii ... si lucrarea ta e ok desi iti pot spune k nu e perfect replica celei reale ... cateva detalii nu sunt exacte .. oricum felicitari pt ce ai realizat k si p mn ma batea gandu' intro perioada sa fac kitu' asta da' nu'mi place masina si m'am alsat pagubas + k era prea complex pt mine in perioada acea :P
|
Nu trebuie exculus nimeni din concurs !! E adevarat ca masian lu grigo e cea mai bine realizata , da daca statea si el sa faca un kit de-a lui ... toata lumea ii vota masina ... da io chear cred ca concursul asta si-a pierdut din farmecu tuningului , daca nu e o regula care interzice sa te inspiri mai mult de 50% din ralitate ... mie personal nu imi place rx7 fortune ... daca imi placea o votam :D
|
bv ruver...de altfel, toate lucrarile sunt frumoase, bv voua!
|
danny nu te mai baga atata k nu intelegi problema si te faci de ras
|
Ba nu conteaza , da asta nu se mai numeste tuning ... se numeste cine e cel mai tare in programu ala ... asta nu are legatura cu tuningul !
|
daca nu e tuning uimeste'ne u ce e ...
si in cel mai rau caz grigo nu ar putea lua premiul cel mare, cel pt imaginatie/originalitate/inovatie care este ales de catre staff-ul 4tuning ... si atata ... io aberam in legatura cu altceva ... |
2 Attachment(s)
@Dannyromdan
si ce te face sa crezi ca a lui ruver este originala ? numai ca el nu a pus un kit complet... o bara de acolo un prag de acolo .... vad ca te agiti tare pentru concursul asta .... totul trebuie sa fie dupa ideile tale, cunosti 3d-ul sti despre ce este vorba de zici tu cum ar trebui sa fie .... of of of .... ruvarel tata ... scuzele mele dar sunt nevoit sa o fac... dati un search pe google "rx7 tuning" si o sa gasiti o sumedenie de kit-uri ... |
bai frate copie necopie .. oameni astia sau chinuit ore in sir sa "aranjeze" aceste masini .. nare rost sa ii acuzati de plagiere.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning