Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Pe strada cu masina de Formula Ford... (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/105583-strada-masina-formula-ford.html)

Alex_CGA 23-01-09 17:56

Re: Pe strada cu masina de Formula Ford...

In Romania nici nu cred ca ai putea sa o inmatriculezi..... La ce conceptii au unii. Pacat, ar fi fost frumos sa vezi asa ceva si pe la noi, chiar daca ar merge doar cu vreo 20-30 km/h sa nu sparga ceva la ea.

VBogdan 23-01-09 18:02

dar daca face pana?:lol::lol:

sparly 24-01-09 15:20

da ce satisfactie are cred cai criminal bv lui ca reusit performanta asat

alex_77_marius 25-01-09 09:03

Clar...neamtul cel mai smecher de pe pamant;) in Romania nu se va vedea masini de formula ford pe strada nici peste 100 de ani

CyberCSX 25-01-09 09:33

1 Attachment(s)
Īmi pun īntrebarea ce face daca vrea sa vina cu ea īn Romānia īn concediu? :D

Ce zic cei de la Turnu din frontiera cīnd īl vede cu ea la vama? Nu-l lasa sa intre īn tara sau vezi acolo niste vamesi ca fac infarct cu gura cascata ca la dentist? :D :D :D :D
Nu mai vorbesc de ciobanii aia de politisti rutieri cu 2 clase ca trenu de prin satele pe unde trece pe E 72 spre sud (ruta Turnu / Arad / Timisoara / lugoj / Caransebes / Herculane / Orsova / T.Severin / Craiova - spre litoral de ex) cīnd īl vad cu motorul urlīnd trecīnd pe līnga ei.
Au curajul sa se tina cu Logan-ul dupa el? :D

Si.......ce zic schmechersii cu BMW-uri tunate etc. cīnd vad ca pe autostrada soarelui trece un F1 pe līnga ei asa lejer? :D :D :D :D :D

PS:

- Īn Germania poti īnmatricula orice masina atīta timp cīt corespunde standardelor de siguranta īn circulatie indiferent de forma sau numarul de roti pe care l-e are. Aici sīnt si CARTURI cu motoare de YAMAHA / HONDA / HAIABUSA īnmatriculate. Uite AICI !

SERJAN 25-01-09 09:55

felicitari celui ce a reusit acest lucru. in romania nu cred ca am sa vad asa ceva plus ca mai e si inmatriculata.

CyberCSX 26-01-09 14:55

Quote:

Originally Posted by BRAVO (Post 2011649)
.....ajutat si de autoritati !!!!!

Pe dracu ajutat de autoritati.
Ce aberatie.
N-a facut nimic alt ceva decīt sa respecte legea ca orice om normal al statulul german.

clausweb 03-02-09 18:36

Sa faci o liniutza cu asa ceva la semafor:rolleyes2

Psycho 03-02-09 21:14

Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy (Post 2001328)
la romani te-ar impusca daca te-ar vedea cu asa ceva pe strada .. cat despre omologat, mai bine nu comentez ... ei nu omologheaza o amarata de suspensie sport sau mai stiu eu ce dar sa-ti omologheze asa ceva..

eu am vrut sa-mi omolghez jante pe 15 si m-am lasat pagubas ..

Quote:

Originally Posted by B3ST (Post 2003685)
E fain ca te poti baga sub tiruri. Apropo in Romania cam cat ar costa sa o inmatriculezi?

peste 1000 de ani .. nu cred ca mult

vedeti de ce nematu e cu 200 de ani inaintea noastra si la ei totul merge ca pe roate ?

All times are GMT +2. The time now is 00:14.

- Copyright 2026 4Tuning