Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - Martinos (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/105580-machete-lucru-martinos.html)

catalyn style 19-02-09 17:31

Re: Machete in lucru - Martinos

frumusel,bravo man!(chiar ca am asteptat mult pt poze):lol:

bmwh548 20-02-09 12:04

Sa nu mi-o iei in nume de rau dar:
- buza pentru spoilerul fata nu are o continuitate cu spoilerul in sine, mai ales din lateral.
- pragurile sunt putin cam in valuri (poate asa ai si vrut...nu se intelege clar din poze).
- buza pentru spoilerul spate e slab finisata si in zona de mijloc e cam..."lipsa".
- per ansamblu buzele sunt prea coborate si dau o senzatie ciudata, pragurile par a fi ok ca si dimensiuni.
Presupun ca te-ai inspirat de la RS4...studiaza putin mai atent dimensiunile spoilerelor.
Succes pe viitor.

eddycdk 24-02-09 08:26

Quote:

Originally Posted by Martinos (Post 2035704)
Am vesti proaste:(.Am gasit ceva defecte la ea si acum trebuie sa le repar .nu mi-a reusit ceva bine bodykit si trebuie sa il repar:(, am sa fac poze sa imi dati idei :(:(:(.

e bine ca ti-ai dat seama de defecte si e bine ca ai pus poze ca sa te ajutam cu sfaturi
Quote:

Originally Posted by catalyn style (Post 2082018)
frumusel,bravo man!(chiar ca am asteptat mult pt poze):lol:

frumusel..nu e de loc! mai trebuie mult lucrat la el...
bravo...da pt stradania depusa!
Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 2084431)
Sa nu mi-o iei in nume de rau dar:
- buza pentru spoilerul fata nu are o continuitate cu spoilerul in sine, mai ales din lateral.
- pragurile sunt putin cam in valuri (poate asa ai si vrut...nu se intelege clar din poze).
- buza pentru spoilerul spate e slab finisata si in zona de mijloc e cam..."lipsa".
- per ansamblu buzele sunt prea coborate si dau o senzatie ciudata, pragurile par a fi ok ca si dimensiuni.
Presupun ca te-ai inspirat de la RS4...studiaza putin mai atent dimensiunile spoilerelor.
Succes pe viitor.

subscriu...
ai fost mai pe faza...

alynex 24-02-09 08:36

Problema e ca tu n-ai facut bumperele ca si cum ar fi complete.Is ca bucatile alea ce el agati de bari si arata ca naiba.Mai da un strat de poxilina si fa continuitate la bari, pana jos.Nu te zgarci la finisaje!Fiecare bara trebuie sa se integreze armonios pe caroserie, fara prea multe distorsiuni.
Bafta!

eddycdk 24-02-09 08:38

Quote:

Originally Posted by alynex (Post 2095228)
Problema e ca tu n-ai facut bumperele ca si cum ar fi complete.Is ca bucatile alea ce el agati de bari si arata ca naiba.Mai da un strat de poxilina si fa continuitate la bari, pana jos.Nu te zgarci la finisaje!Fiecare bara trebuie sa se integreze armonios pe caroserie, fara prea multe distorsiuni.
Bafta!

cred ca ar fi mai bine sa incerce cu chit auto (in loc de poxilina)..se finiseaza mai usor!

alynex 24-02-09 08:47

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 2095232)
cred ca ar fi mai bine sa incerce cu chit auto (in loc de poxilina)..se finiseaza mai usor!

Sau asa:D.Oricum ii este mai bine.

Martinos 25-02-09 11:33

ok mersi . asa m-am gandit si eu....peste acel body mai pun un strat de poxilina/chit auto (mai vad) de vopsea ce spuneti ??? capota va place???am vopsit-o in negru.si ce spuneti de sistemul audio?

cca_golf 03-03-09 18:10

capota a ieșit bine :-) sunt de acord cu ceilalți la body kit. imi place sistemul audio dar īncearcă sa-l vopsești sa nu se vadă culoarea poxilinei ;)

Martinos 13-05-09 14:57

sal all !! n-am mai scris de mult timp pe acest "thread" , am sa va anunt ca am mai facut ceva pe la body kit acuma il finisez ,m-am gandit sa vopsesc masina in negru si jos sa-i la o dunga alba ...imediat am sa pun o poza cu un audi sa vedeti cam la ce ma gandesc....scuzati-ma va rog ca nu am avut timp sa fac masina si sa scriu pe acest thread....dar cu tezele...ehhhh mai vb...

Martinos 13-05-09 15:18

4 Attachment(s)
sall alll am vesti bune si vesti rele vestea rea e ca nu am gasit poza cu un audi cum as vrea sal vopsesc pe al meu... am sa incerc sa va explic.. deci e cam asa : partea de sus pana la juamtatea usilor este in negru iar de acolo in jos alb intre culori as vrea sa fie un fel de "vibratie" ca si cum sunt aparatele alea din spital care masoara pulsul inimi :lol: cam asa ceva .....vestea buna e ca am gasit si cateva poze cu audi-ul meu .....cam asa arata acum barile ...

turbonetta© 23-05-09 15:00

Arata bine pana acum. Sper sa poti termina proiectul cat de curand.

Martinos 23-05-09 21:58

si eu sper ....dar stau cam prost cu banii ca fac si ceva modificari la bicicleta :-):-) ehhh..cu chiu cu vai o sa o termin :-):-) ......sper! :lol:

alex09 28-05-09 20:11

Vibratia ce culoare ai vrea sa fie??Ca daca e neagra sau alba nu se vede calumea.O idee ar fi sa o faci gri daca jumatatile vor fi alb si negru.Sa dea impresia ca se amesteca cele doua culori.

skyZZo 03-06-09 21:50

pentru vibratie recomand rosu
intra destul de bine in contrast cu ambele culori

Martinos 22-12-09 18:08

10 Attachment(s)
Salut..Gata m-am decis!Aman proiectul Audi pe mai incolo...Ma apuc de un Volkswagen Golf 4 r32 model:Maisto scala 1:24...Problema este ca nu are portbagaj si acuma incerc sa ii construiesc unul din plastic....
Modificari pe care as dori sa le fac:
-portbagaj
-jante negre
-trunk audio sistem
-neoane
-tub NOS
-mocheta
Modificari pe care le-am facut
-geamuri fumuri (din banda izolatoare)
-am construit si tubul NOS
scaunele vopsite..(nu mi-a iesit prea bine)
Si mai am cateva intrebari: Picatura (superglue) ataca plasticul?
Din ce fac mocheta?

Multumesc :D

All times are GMT +2. The time now is 19:14.

- Copyright 2026 4Tuning