![]() |
Re: paint
2 Attachment(s)
continuarea
|
Re: Cielo - DJ-06-PFH
3 Attachment(s)
finalul :)
|
Frumoasa culoare! Sa ai grija pe unde o lasi acum;)
|
chiar ca frumoasa culoarea ! ai grija de ea :)
|
multumesc.incerc sa am grija, dar deja am gasit urme de labe de matze pe capota:evil::evil:
o sa mai pun cateva poze cu ea in aer liber PS: eu faceam poza, cel de sub masina e tuneru meu :) |
poze...
7 Attachment(s)
:-) pics
|
Daca ai pune alte jante ar fi chiar ok. Astea sunt mult prea mici!
|
stiu. astea sunt pe 13'' pt ca asa am in cetificat(dar au si avantaje sunt mai usoare cu 2kg decat tablele). Sa vad cum fac sa pun pe 15''
|
Quote:
|
Si a mea ce bine arata dupa ce am vopsito,dar dupa 2 sapt deja au inceput sa apara zgarieturi pe ea de la toti idioti,ai grija de ea;)
|
Quote:
Si cine vrea orice produs de la METABOND poate sa ma intrebe si il ajut cu cea mai mare placere (sunt reprezentant).:-) |
Te-as ruga fara reclama mascata.
Si faptul ca pui diversi aditivi si capitonaj la capota, nu inseamna ca ai rezolvat problema, ci doar ai ascuns-o. Un ulei bun, corespunzator motorului, e suficient. |
Poti sa zici ca ti-ai pus xenoane PHILIPS, ca ai jante OZ, ca ai arcuri EIBACH, frane BREMBO, etc. dar nu pot sa zic ca am M...... in motor. :shock:
Si folosesc ulei DAEWOO (fara reclama mascata). |
Salut frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos.Ti ar trebui un set de jante mai mari.Apropo cat te a costat vopsitul si unde ai vopsit-o pentru ca din poze pare vopsita super.
|
De jante stiu...Am vopsit-o la o vopsitorie auto profesionala si a costat ceva...daca vrei detalii clau_be_me pe mess, ca sa nu fac reclama mascata :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:07. |
- Copyright 2026 4Tuning