![]() |
Re: Despre kitul ST pentru Focus (+facelift) - achizionare, montare
OK, in cazul asta poti sa imi afli si mie un pret pentru bara fata ST pentru Mondeo MK3 (2005 - deci cu primul facelift), eventual un pret la praguri .... eu unul stiu pretul importatorului mare si cand l-am auzit ...... 9 bari de tipul asta si ai luat un Focus nou de la ei :shock::anger:
PS: in cazul pieselor de import aflate pe stoc, pentru garantii etc, tot ei cam detin "afacerea" :( :( :( |
ti-am dat un pm cu info.
|
Quote:
Merci :) |
Multam de link, ti-am raspuns si pe PM ....
Eu am gasit in Anglia o firma ce produce replici, din ce au afisat ei foarte bine realizate, sunt de fibra de sticla insa ranforsata cu ceva (nu mai stiu materialul) in N straturi, ornamenetele sunt oem (fara proiectoare), pretul era undeva la 400 de euro daca nu ma insel ..... adica mai mult decat jumate de cel OEM FARA ornamente. |
nu gasesti mai ieftin pe ebay? cunosc pe cineva ca a luat de pe ebay kit mondeo mk3 st foarte ieftin. cam 200-300 lire bara fata +spate + ornamente(fara proiectoare)
aveti aici mai multe firme care importa si vind piese OEM Ford la preturi rezonabile(mult sub serviceurile ford) ....... dati o cautare pe google cu cheia "piese Ford". eu am luat de la FORCAR pina acum si nu au fost probleme. unii s-au plins de probleme dar au fost remediate pt ca oamenii sunt intelegatori. problema la ei apare cind sunt foarte aglomerati, vind foarte mult, si incurca uneori comenzile. |
salutare nu stiti cumva de vanzare ceva genti pentru focus 2 cu cauciucuri pe 15,16,17? Noi sau folosite
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning