![]() |
Re: Mercedes SLR McLaren by ASMA
UNLORD, "LaSane" e un nume de om, "lasane" nu stiu ce e. Oricum, mesajul aluia care mi-a citat postul nu mi s-a parut coerent, deci "lasane" ala e cea mai mica dintre problemele care m-au facut sa nu-l prea inteleg...Oricum, cunosc stilul celor de la ASMA, insa asta este de departe cel mai "reusit" dintre kit-uri. Cu ursuletii nu am inteles care e legatura.. iar de lasat te pot lasa.. in toate sensurile (sau non-sensurile) la care te-ai gandit cand ai scris...
|
Urat cu spume!!!! ASMA era faimoasa pentru grilele masive! Aici nu vad nimic masiv care sa imi incante privirea.
|
aaaaa...bleach x 2...
aiurea , ce-i cu fata aia asa naspa? arabii astia o sa ajunga sa faca un monstertruck dintr-un rolls royce.o limuzina monstertruck :))) ar fi chiar tare |
Deja cand vazusem scris "ASMA" ma asteptam kitsch... Dar nu credeam ca se poate... kitschos in asa hal... :no:
|
super hidos - trebuie interzis si executati :D
|
kit nereusit (nu zic ca nu mi-ar place sa am mertzu' :D) si exagerat de scump iar viteza care o atinge nu mai sperie pe nimeni...
|
fara cuvinte:P..dar cu pretu...capitolu asta e cel mai interesant:))...dar o sa iasa soarele si pe strada Romanilor:)))
|
Quote:
|
FARA SUPARARE DAR CRED CA ARABI AU SI O MARE PROSTIE IN CAP
|
a stricat linia masinii... urata..
|
mi`e imi mai palce fara kit