![]() |
Re: Rezultat final A.R.T.A.
Quote:
|
eu zic sa ramana asa ....fara vot :) asta pt a nu se face iar de......4t cel mai bine castigatorii au fost alesi raman asa mi-se pare cel mai corect....iar chestia cu calin ca idee si concept e ok dar ca executie lasa de dorit :) asa ca mi-se pare chiar corect ....leello isi merita locul :) ms frumos
|
daca asa arata eu n-am ce sa-ti fac...toti am muncit mai mult sau mai putin...
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: eu īncă mai rād cānd ma mai uit la podium ...
Acum serios vorbind ... īn primul rānd ar fi foarte nedrept pentru cei care au fost anunţaţi ca fiind cāştigători să nu li se acorde premiile ... pe de altă parte ar fi un pas īnainte pentru concursurile cu premii de pe acest site dacă s-ar revenii asupra deciziei, acesta nefiind primul concurs al carui final este "de lăudat" (greşala recunoscută fiind pe jumătate iertată) ... īn fine ... mie nu-mi rămāne decāt :lol: :lol: :lol: |
cei de care ziceam ca cica au jurizat,defapt ei au spus doar o parere ..de care nu am ascultat prea mult , deci eu sunt vinovatul .am mai zis ....
nu am vrut decat sa facem un concurs bun , inceputul fiind mai bun,finalul nu cum m-am asteptat ...vreau ca de acum in colo sa fiu doar un participant .....im cer scuze pentru ce a iesit . Rezultatele raman asa ? cum vreti voi? numai sa se impace toate treburile ...merit posturi in care sa fiu criticat,stiu ,dar imi doresc doar sa se termine o data . |
exista v4tl..in care vom vedea care e cel mai bun..asta in cazul in care s-a invatat ceva din concursul acesta..
poate masina mea nu e cea mai buna dar o vad peste a lui leeloo...si nu sunt singurul.. in fine..pt mine e cam acelasi lucru si daca s-ar schimba podiumul..pentru ca eu lucrez pentru mine..dar mi-ar place sa imi primesc premiul. acuma sa ma lamuresc..cum pisici sa primesti un singur difuzor??ce poti face cu un singur difuzor?? astept un raspuns.. mrsika |
Quote:
|
Urat....foarte urat....pe viitor daca se mai organizeaza asa ceva sper sa fie facut cu simt de raspundere .
|
nu stiu voi ce credeti...vad ca majoritatea acum sunt de acord ca leelo sa ramana castigator....eu nu pot sa fiu de acord
totusi jur ca nu mai particip niciodata la un concurs pe 4tuning |
Quote:
|
Quote:
|
da..e adev
va dati seama k nu puteam sa fiu obiectiv.. si va zic si care o fo parerea mea...eu locu 1..cain 2 si leeloo 3.. poate am dreptate..poate nu |
Quote:
|
Quote:
|
aaaa...gata vreau poll.... sunt deja prea multe greseli
most wanted mie asa mi se pare normal...sa iti repari greseala ii rog pe cei care sunt pentru poll sa posteze....ma refer la cei care au participat |
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
- Copyright 2026 4Tuning