Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 11R - DJ 38 RME "White Bison" (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/104651-oltcit-club-11r-dj-38-rme-white-bison.html)

Andutu TZH 16-01-09 23:19

re: Oltcit Club 11R - DJ 38 RME "White Bison"

Eu cred ca daca ar pune o folie mai deschisa si xenoane ar iesi ceva frumos

Dumitru Cristian 16-01-09 23:25

Si sa vezi cat de misto arata noaptea;), eventual pui o poza langa volan si te uiti ce frumos e, ca pe drum nu e nevoie sa vedem, trebuie doar sa fie cooooooooool si tunnnnat!

-RAZVAN- 16-01-09 23:29

Si daca nu vopsesti oglinda,macar plasticul ala sa il scoti ;)

electric_style 17-01-09 09:35

1 Attachment(s)
ok, am inteles!!! deci daca vopsesc pe interior cu numai e la fel de eficienta lumina farului !

ps: cam asa vroiam sa iasa!

SUPAPA_Jr 17-01-09 09:56

asa le am si eu...nu e mare diferenta la lumina farului...doar ca o sa ti se deregleze probabil cand le dai jos...si ai mare grija sa nu fortezi sticla ca imediat se sparge.

electric_style 17-01-09 18:02

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 1988043)
asa le am si eu...nu e mare diferenta la lumina farului...doar ca o sa ti se deregleze probabil cand le dai jos...si ai mare grija sa nu fortezi sticla ca imediat se sparge.

sticla farurilor la mine iasa foate usor pentru ca e clipseaza pe plastic si iasa foarte usor!!!:D

COJONES2GOOD 17-01-09 22:00

2 Attachment(s)
Salut si felicitari pentru frantuzoaica!Intervin si eu in polemica cu farurile:sunt de acord cu scosul semnalizarii,dar cred ca daca vopsesti oglinda le strici tot farmecul!Pentru a-mi sustine pledoaria atasez doua poze cu o pereche de faruri "franta 83":Cu stima...

electric_style 18-01-09 17:59

Quote:

Originally Posted by COJONES2GOOD (Post 1989606)
Salut si felicitari pentru frantuzoaica!Intervin si eu in polemica cu farurile:sunt de acord cu scosul semnalizarii,dar cred ca daca vopsesti oglinda le strici tot farmecul!Pentru a-mi sustine pledoaria atasez doua poze cu o pereche de faruri "franta 83":Cu stima...

ms frumos! pana la urma facui si semnalizarile albe si asa o sa si ramana!!! nu mai vopsesc nimic pe interior...!!! revin cu poze

electric_style 18-01-09 20:08

2 Attachment(s)
poze cu farurile curatate si semnalizarile albe!:D

-RAZVAN- 18-01-09 21:59

Arata mai tanar :lol:
Bafta!

COJONES2GOOD 19-01-09 16:30

Imi place ce a iesit!Bravo!Insa,cu riscul de a intra in polemice cu Dumitru Cristian referitor la vopseaua originala a masinii,cred ca ar fi de bun augur un pic de lucru la "vestimentatia" actuala a "oltencei"!;)

electric_style 19-01-09 17:28

Quote:

Originally Posted by COJONES2GOOD (Post 1993515)
Imi place ce a iesit!Bravo!Insa,cu riscul de a intra in polemice cu Dumitru Cristian referitor la vopseaua originala a masinii,cred ca ar fi de bun augur un pic de lucru la "vestimentatia" actuala a "oltencei"!;)

daca te referi la varianta dintre polish sau revopsire...am ramas la :retusuri + polish si sa vedem cum iasa!!! daca iasa pe asteptarile mele ramane asa, iar daca nu...revopsire:D!!! cu partea mecanica am terminat ,acum o sa ma axez pe aspectul exterior cat si interior!!! revin cu poze !!!

PS: cumpar flanse 4x100 lasati PM cei care ma puteti ajuta, sa nu fim offtopic:D

COJONES2GOOD 19-01-09 19:34

Eu as merge pe varianta a doua:vopsire integrala!De ce?!Pot sa-ti spun din proprie experienta :carpeala=bani aruncati in zadar;asa ca ai putintica rabdare sa se mai incalzeasca(primavara),desfaci masina bucata cu bucata si o iei usor,usor la "bibilit" si pana in vara cu sudoare si un pic de cheltuiala nu are sa iasa decat ceva de toata lauda!:D Asa ca :"THE POWER IS YOURS!":lol:
P.S.:Nu ar strica sa arunci totusi un ochi aici:https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/65972-oltcit-12trs-ph-01-vmt.html (prietenii stiu de ce.....:D)

electric_style 19-01-09 21:45

Quote:

Originally Posted by COJONES2GOOD (Post 1994082)
Eu as merge pe varianta a doua:vopsire integrala!De ce?!Pot sa-ti spun din proprie experienta :carpeala=bani aruncati in zadar;asa ca ai putintica rabdare sa se mai incalzeasca(primavara),desfaci masina bucata cu bucata si o iei usor,usor la "bibilit" si pana in vara cu sudoare si un pic de cheltuiala nu are sa iasa decat ceva de toata lauda!:D Asa ca :"THE POWER IS YOURS!":lol:
P.S.:Nu ar strica sa arunci totusi un ochi aici:https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=65972 (prietenii stiu de ce.....:D)

ms frumos man!!! frumos VMT-ul si foarte atent lucrat!!!

Speed4U 20-01-09 10:38

da arata bine cu semnalizarile clare! si eu zic sa o vopsesti, pregatita bine un vopsitor bun si iese ceva frumos ! bafta

All times are GMT +2. The time now is 05:48.

- Copyright 2026 4Tuning