![]() |
Re: Cadillac prezinta noua limuzina prezidentiala
cred ca o sa urmeze repede niste "rims"-uri de 22" si suspensie hidraulica
|
deci ... unde e prezentarea??? aia e cadilac one dar versiunea veche.. aia noua apare spatele si o usa 2 secunde la final ...
|
Quote:
|
am tot auzit aici ca sunt invincibile ... total fals... ceea ce iti ofera masina... asta sunt secundele alea care te ajuta sa fugi de la locul atentatutului... va dati seama ca daca este supusa unui tir de arme si alte minunatii...nu ar rezista foarte mult. La baza este o masina, una cu steroizi, dar tot o masina.
|
Da a dric...:D
|
am citit pe undeva ca motorul e duramax-ul de isuzu de 6.6 l si 330cp ...
|
uitati-va la sf putin cand se deschide usa inainte sa iasa obama ..pff e asa groaza zici cai de seif:D:P
|
Mare chestie de masina nu mi se pare - bravo lor ca stiu sa fie nationali si nu imprumuta masini europene pentru a le face masini prezidentiale...
|
vai da cat are usa de groasa!!! :shock: tragi cu tunu in asta si nu se stramba :P e misto ca e rezistenta si la atac chimic...adevarata fortareata!
|
cam cat de sigura o fi limuzina asta?:)
|
Quote:
Se vede stimate coleg de forum ca nu prea cunosti fizica, probabil esti genul de om care spune, eh, am 30 la ora, dak se intampla ceva, nu patesc nimic. doar ca vitezele la impact se insumeaza.. depinde f mult traiectoria vehicului etc. ma rog, acestea sunt probleme legate de tehnica constatarii accidentelor rutiere. un domeniu greu de abordat aici... Cat despre Obama-Masina, hmmm, este sigura , de-acord, dar... tocmai intentionat ii sunt prezentate numai calitatile :) ce s-ar intampla daca i-ai arunca in aer rotile si ar ramane pe loc? va mai fii la fel de sigura ? :)) i don;t think so |
frate o masina este o masina una blindata este una blindata tot 4 roti are dar asta lea intrecut pe toate am inteles ca cauciucurile rezista si la un atac chiar daca se trage il el tot poate merge cam 100km cu viteza de 80 h
|
Nice limo
|
Quote:
Merci! Cat despre masina prezidentiala... Daca are bomba dedesubt, sau daca trece printr-o zona minata... se face tandari, oricat de blindata e... Explozia trebuie sa "prinda" o parte din rezervor si ... voila. Obama's dead... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning