Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cadillac prezinta noua limuzina prezidentiala (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/104552-cadillac-prezinta-limuzina-prezidentiala.html)

Brabus 21-01-09 21:27

Re: Cadillac prezinta noua limuzina prezidentiala

cred ca o sa urmeze repede niste "rims"-uri de 22" si suspensie hidraulica

spiri14 21-01-09 23:47

deci ... unde e prezentarea??? aia e cadilac one dar versiunea veche.. aia noua apare spatele si o usa 2 secunde la final ...

jipianu 22-01-09 09:27

Quote:

Originally Posted by R0b3r71n0 (Post 1999251)
un tanc cu acte il regula ... dar nu este nici invincibila ... in caz de accident o sa deformeze ca doar nu este invicibila ...

ai dreptate....:-)8)

andi_cimpean 22-01-09 11:11

am tot auzit aici ca sunt invincibile ... total fals... ceea ce iti ofera masina... asta sunt secundele alea care te ajuta sa fugi de la locul atentatutului... va dati seama ca daca este supusa unui tir de arme si alte minunatii...nu ar rezista foarte mult. La baza este o masina, una cu steroizi, dar tot o masina.

VWluci 22-01-09 16:57

Da a dric...:D

dragos2900 22-01-09 18:36

am citit pe undeva ca motorul e duramax-ul de isuzu de 6.6 l si 330cp ...

criss4u 23-01-09 01:40

uitati-va la sf putin cand se deschide usa inainte sa iasa obama ..pff e asa groaza zici cai de seif:D:P

Mustang 23-01-09 16:55

Mare chestie de masina nu mi se pare - bravo lor ca stiu sa fie nationali si nu imprumuta masini europene pentru a le face masini prezidentiale...

allexutzzu 23-01-09 19:03

vai da cat are usa de groasa!!! :shock: tragi cu tunu in asta si nu se stramba :P e misto ca e rezistenta si la atac chimic...adevarata fortareata!

Vasi11 24-01-09 09:38

cam cat de sigura o fi limuzina asta?:)

SnowMan 25-01-09 17:35

Quote:

Originally Posted by dem_fuzl (Post 1998220)
sa zicem, ca intamplator, un logan intra in asta .... :-? ... cam cat de adanca credeti ca e zgarietura de pe asta, si cat de distrus va fi loganu??? sau, daca ala dinauntru, va stii ca masina in care merge a lovit/ a fost lovita de ceva?

Se vede stimate coleg de forum ca nu prea cunosti fizica, probabil esti genul de om care spune, eh, am 30 la ora, dak se intampla ceva, nu patesc nimic. doar ca vitezele la impact se insumeaza.. depinde f mult traiectoria vehicului etc. ma rog, acestea sunt probleme legate de tehnica constatarii accidentelor rutiere. un domeniu greu de abordat aici...

Cat despre Obama-Masina, hmmm, este sigura , de-acord, dar... tocmai intentionat ii sunt prezentate numai calitatile :) ce s-ar intampla daca i-ai arunca in aer rotile si ar ramane pe loc? va mai fii la fel de sigura ? :)) i don;t think so

sparly 26-01-09 12:32

frate o masina este o masina una blindata este una blindata tot 4 roti are dar asta lea intrecut pe toate am inteles ca cauciucurile rezista si la un atac chiar daca se trage il el tot poate merge cam 100km cu viteza de 80 h

clausweb 03-02-09 18:39

Nice limo

Mustang 07-02-09 00:18

Quote:

Originally Posted by sparly bwc (Post 2011446)
frate o masina este o masina una blindata este una blindata tot 4 roti are dar asta lea intrecut pe toate am inteles ca cauciucurile rezista si la un atac chiar daca se trage il el tot poate merge cam 100km cu viteza de 80 h

Te-as ruga sa folosesti si tu semne de punctuatie ca sa intelegem si noi mai usor ce vrei sa spui.
Merci!

Cat despre masina prezidentiala... Daca are bomba dedesubt, sau daca trece printr-o zona minata... se face tandari, oricat de blindata e... Explozia trebuie sa "prinda" o parte din rezervor si ... voila.
Obama's dead...

All times are GMT +2. The time now is 21:04.

- Copyright 2026 4Tuning