![]() |
Re: CUTIE SUBWOOFER
cine ma ajuta si pe mine cu o indicatie???am 2 difuzoare sony x-plode xs-l152p5s de 15 inch 450 watt rms si vreau sa fac un subwoofer de masina.Am nevoie de un amplificator...Ma poate ajuta cineva cu o sugestie???Ce firma??Ce model???Inca ceva....As vrea sa fac cutia din plexi-glass si nu stiu cat costa.......
|
cutie facuta din plexiglas nu e o alegere buna nici acustic nici ca si buget ,ce ii adevarat o sa arate foarte bine , daca o reusesti sa faci o sa fie si foarte scump si n ici nu o sa sune asa bine , mai ales ca nici sony nu este o marca conducatoare la car audio .
fa cutie din MDF asa o sa sune cel mai bine ;) |
are dreptate joe , la difuzoare cu diametru mare e indicat sai faci incinta cat mai ramforsata , de preferat din mdf , plexiglasul e scump , iti trebuie gros ( cel putin 13 - 15 mm ) . io am folosit pt incinte de maxim 45 litri .
|
Quote:
|
4-8 Ohm - Difuzorul merge si pe 4 si pe 8 ohm si nu se strica ( la asta se refera )
Plasa difuzorului mi se pare ca e cam aproape de suspensia membranei ... La un test de bass atinge sau nu cursa membranei plasa ? Difuzorul are frecvente destul de bune daca sunt adevatare si ca putere are undeva intre 150 - 200 W RMS . 600 sunt cei muzicali :) Poti face o mica filmare si sa o urci sa auzim si noi ? Numai bine |
am un dif. bm de 350w pe 4ohm si as vrea sal fac de 8ohm fara sa pierd claritatea la ia ma poate ajuta cineva:-)
|
legi in serie cu difuzoru un rezistor de putere, de 4 ohmi si ai dufuzorul de 8 ohmi, dar se va auzi mai incet ca si pe 4 ohmi.
|
mersi de ajutor:D
|
ma poate ajuta cineva cu o scita de cutie de wofer pr. difu meu
diametru 30cm independenta 4ohm fregventa 30hz-3500hz sensibilitate 92db putere max.350w marca BM-30350.si un filtru pentru el multumesc |
Buna baieti
Ma ajutati si pe mine cu niste dimensiuni sau mai bine cu o schita pentu o incinta la un subwoofer Pioneer TS-W258D4 # diametru: 25 cm # putere RMS: 350 W # putere maxima: 1200 W # impdanta: 4 Ohmi # sensibilitate: 90 dB (1W/1m) # raspuns in frecventa: 20-450 Hz Producatorul recomanda ca incinta sa fie intre: 18.4-35.9 l, dar problema este ca nu stiu cum sa calculez litrii astia:rolleyes2 Merci anticipat. |
stie cineva de ce mi se aud tot felu de sunet in subwoofer, gen cand scot cd`u, se aude sunetul acela cand iese...in subwoofer, sau cand e data muzica incet...un fel de barait foarte gros....toate astea se intampla cand dau volumul din statie mai tare...
|
e de la cablu rca care intra in amplificator
1 : iti face asa pt ca e tras pe aceeasi parte cu cablu de curent 2 : probablil nu e un cablu profesional incearca sa iei de pe net cablu ecranat(de preferinta triplu ecranat) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:01. |
- Copyright 2026 4Tuning