![]() |
Re: Imagini cu alfele voastre modificate?
Thx Thx...Accident cumva? sper k nu...
|
alecs...daca te mai consoleaza cu ceva...si eu am ramas fara 156-le meu...:cry::cry::cry:
|
5 Attachment(s)
sincer sa fiu nu am mai intrat de ceva vreme pe aici.
nu nu am avut accident doar ca am fost nevoit sa o vand.Numai facem fata la consum.Era senzatie cu ea dar mi-am dat seama ca nu pot tine o masina cu consum de 18% asa ca am trecut la un opel vectra b cu motor de 1.6 16v 101 furnici pentru vreo 2 luni. HEHEHE credea-ti ca m-am vandut ??? NU!!!Asa ca am revenit la alfa tot 156 dar sportwagon si motor de 2.4 jtd. Acum daca tot am zis de ea sa pun si niste poze nu ??? Astept pareri |
4 Attachment(s)
alecs...nimic nou nu mai ai de postat??? nu i-ai mai facut nimic la masinutza? ai inmatriculat-o? sau o lasi pe IT?
eu de curand mi-am achizitionat o alta minunatie... alfa 156 2.4 JTD M-JET 20v :twisted: astea sunt cateva poze...urmeaza sa o fac din nou SXY ;) |
ce de alfee frumusele PASIUNEA TE OMOARA
|
4 Attachment(s)
Cāteva poze cu fosta mea mașină!
|
Quote:
|
Quote:
|
decit sa pui tat ce ai pus in alfa 33 de aceia bani cumparai un subaru impreza sti
logic nuuu |
2 Attachment(s)
aceasta este alfa mea 156 t.spark desing giugiaro
|
2 Attachment(s)
Astea le mai am cu fosta..
|
4 Attachment(s)
salut! hai sa va prezint si eu masina mea daca tot am ramas cu ea! mai exact zace prin ploiesti intr-o curte. are frane brembo, strutbar momo,filtru sport,evacuare inox,suspensii sport,piele momo,stopuri sonar,un bodi kit discutabil,si ceva modificari pe la motor. o sa mai revin cu poze
|
2 Attachment(s)
mici modificari
exterior WTCC design |
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning