![]() |
Re: BMW Seria 3 Winter Concept by Miranda-Series
la ce te-ai referit cand ai zis "Cazan" ?:o
|
Ca e diesel. In rest ok :P
|
Credema ca nu sunt "cazane" deloc !asa ziceam si eu despre un diesel pana sa conduc unul si pe urma mi-am schimbat parerea!:-PNu urca asa naucitor in ture dar pe pante sau in depasiri trebuie sa ai benzinar tare sa poti sa ii faci fata!(iti spun din experienta)8)
|
Quote:
Am pomenit de varianta XD pt.ca e vorba de o versiune winter,remember?? |
Quote:
|
Quote:
|
da ..ma rog ..asa e dar motorul diesel mai are un avantaj major fata de benzinar :eficienta de ardere la diesel e cu vreo 20 % mai mare ca la benzinar si plus compresia dubla )ma rog eu cand aveam benzinar aspirat ma chinuiam foarte mult sa depasesc un diesel in linie dreapta (la pante nu aveam ce ii face)acum conduc un diesel turbo si nu prea ma complic cu benzinarele (in viata reala e mai practic dieselul )dar pentru "puristi" benzinarul e rege!:x:D
|
Depinde de benzinar,dc ai un motor in 6cil de la 2.5 in sus,ai si cuplu si turatie. ;)
|
corect dar sunt de parere ca un diesel de 2 litrii ii da de cap!(mai depinde si cine conduce masina):twisted:
|
Eu zic sa comparati 335d cu 335i (ambele turbo, ambele 3 litri / 6 linie).
|
Da ....benzinarul are mai demaraj la plecarea de pe loc(5.5 sec/100 pe langa 6.1/100 la diesel) dar desfasurat in linie dreapta pana la v. max nu mai pariez pe benzinar ....adica nu stiu...asta e parerea mea !:D
|
Are si puterea mai mica si curba de cuplu mai dezavantajoasa dieselul. Benzinarul 335 are cuplu maxim constant de la 1300 pana pe la 5000 rpm, la 335d cuplul maxim e mentinut pentru 300 de rpm, e clar pierzator ;). Parerea mea.
Revenind la topic, frumos "animal" :D |
Quote:
|
asta e parerea ta!si treaba cu "la 160" e deja in a-5-a ....uite aici :(https://www.youtube.com/watch?v=18Xkm...ure=related)ca cu a-3-a se duce la 140 si a-4-a la 180asa ca nu le mai "umfla"degeaba!:Dsi iti spun eu ca pe un traseu virajat sau pe serpentine 335D ii da "fum"lui 335i pt ca are cuplu la turatie mai joasa ca 335i si iese primul din curba !(eu am mers cu un Golf simplu 1.9 TDI de 101 cai si am tinut in spate BMW 320 i de 170 de cai si 2 cmc!asa ca dieselul are si el multe calitati!(depinde si cine il conduce ca de altfel orice masina fie ea benzinar sau diesel);)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning