![]() |
Re:
nu stiu...vb ta tre sa faci tu pasajele...astea care le am eu sunt mai mari...sunt cam greu de modificat...oricum sunt usor de facut...
|
Re:
daca mai am ceva banisori o sa fac cam tot ce vreau eu la interior...singura chestie care o sa lipseasca la masina mea o sa fie muzica...am o statie mosfet de 1000w 4x250 dar tre sa cumbar unu sau douar tunuri de bas...sa vedem cum stau cu bugetul :) acusi pun poze pe net cu ea... as pune poze si cu femeia dar mi-e frica ca o sa va uitatzi la femeie si o sa uitatzi de masina :) vin acusi...
|
Re:
1 Attachment(s)
...
|
Re:
1 Attachment(s)
...
|
Re:
1 Attachment(s)
...
|
Re:
1 Attachment(s)
...
|
Re:
1 Attachment(s)
...
|
Re:
1 Attachment(s)
eu cu iubita...
|
mai pune niste poze ca inafara de fata si pasaju spate de aripa, nu se vede nimik!! si nici pasaju nu se prea intelege raportat la restu masinii ma refer!! :lol:
|
Re:
Quote:
|
va sa zica pana acum ne-ai dus cu zaharelul cu pozele astea!!!! :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles:
corecteaza gresala si pune masinutza ta ... sa vedem ce-ai lucrat la ea!!! :woowoo: |
Re:
Quote:
|
felicitari...abea asteptam sa il vedem TOTAL ;)
nu prea mai seamana a espero...deci felicitari.... ai lucrat numai la aspect la el ? sau ai facut si modificari tehnice ? |
Re:
Quote:
un chip tuning....dar cand o sa mai am bani... asha ca va anunt... pana acum am puse doar doua filtre de aer sport pe ea... |
Re:
nu pun acuma poze cu masina ca nu am interiorul terminat... si cand pun pozele pun interior plux exterior...asha ca mai e un poi...cateva zile...azi am pus farurile,triplele...tot ce tine de exterior...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning