![]() |
Re: Renault 5 1.6D
daca mai tin eu bine minte,sunt 2 in lateralele extreme ale bordului si mai sunt vreo 2 pe la mijloc pe sub "calul" de bord...parca asa erau
|
si chestiile alea de care vorbesti ce sunt cleme suruburi...si cum pot ajunge la ele
|
daca iei bordul de la mine, ti-l demontez eu pe ala vechi si il montez pe cel nou.
|
nu multumesc..mie imi place sa fac totul singur:)...am renuntat la ideea de a schimba bordul
|
ai cam renuntat la orice dupa cate vad... :)
oricum... daca vrei sa scapi de bara aia de fatza... sa ma anunti si pe mine te rog. |
De renuntat nu se renunta la masina cel mai probabil vara asta impreuna cu tatal meu,masina va primi o recondictionare a caroseriei...miliady au cumva o schita a unui traseu de turbo..adica nu am vazut nici o data un motor de renault 5 turbo si m-ar interesa schema... pentu ca in viitorul apropriat..imi voi cumpara o dacie si stiu ca motarele de pe r5 se pot monta pe dacie :)
|
se pot monta dar e destul de greu. au mai fost facute dar cel mai bine pui motor turbo pe reno5... acolo e locul lui :)
eu nu te intrebam daca renuntati la masina ci daca renuntati la bara fata. |
ok atunci sa o luam altfel pe motorul de dacie vreau sa pun turbo..si motorul de dacie este (cred ) aproape identic cu cel de renault....ai cumva vreo schita? sau cineva are vreo schita?
|
ce intelegi prin schitza omule? schitza cu ce? pentru turbo... da.. iese furtun de 52 mm din turbina, intra in intercooler si se intoarce in gatul de carburator.
motorul de dacie nu este deloc identic. nici sa nu te gandesti sa faci motoru de dacie turbo... am eu motor complet de gtt |
Scuze poate m-am exprimat eu gresit...(dar dupa o lunga zi de liceu...2 ore matematica...2 ore fizica.. una informatica...si una de religie...)
|
1 Attachment(s)
Schita ...
|
tot nu ai zis ce intelegi prin schita....
|
deci prin schita inteleg sa imi explici sau o chestie care sa imi explice unde intra fiecare furtun de unde vine ..si tot asa...
|
deci turbina are 8 racorduri in mod normal: 1 intrare gaze din galeria de evacuare 2 evacuare gaze din turbina, 3 intrare aer din filtru de aer 4 admisie aer spre carburator, 5 intrare apa de racire 6 iesire apa de racire 7 intrare ulei 8 iesire ulei.
|
Masina este de vanzare 0724802993 !!! Masina mica, economica si mai e si rosie:) ...pentru detalii sunati si vorbiti cu tatal meu ..proprietarul si conducatorul masinii... la masina s-au facut recent asigurare si ITP.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:52. |
- Copyright 2026 4Tuning