Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Peugeot 207 vs. Seat Ibiza (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/103989-peugeot-207-vs-seat-ibiza.html)

spiderweb03 13-01-09 18:08

Re: Vreau parerea voastra...207 sau ibiza ?

Quote:

Originally Posted by Lecca (Post 1978815)
tu sa fii sanatos cu masinutza ta de papusik,

...ca in ibiza esti adevarat BARBAT :shock:

in orice caz, am masina in care sa arat barbat (vezi semnatura) , asta o vroiam pt sotie....

Lecca 13-01-09 18:36

pai mai bine ca in 207 oricum :lol:, daca mi se parea o masina faina mi-o luam, si nu mai dadeam banii pe ce am acum :D plus ca 207 si ibiza sunt prea mici... am avut matiz inainte si m-am saturat de masinuţe

~ EWN ~ 13-01-09 20:04

Quote:

Originally Posted by Lecca (Post 1978963)
pai mai bine ca in 207 oricum :lol:, daca mi se parea o masina faina mi-o luam, si nu mai dadeam banii pe ce am acum :D plus ca 207 si ibiza sunt prea mici... am avut matiz inainte si m-am saturat de masinuţe

mai bine zise Lecca fost posesor de Matiz...asta e parerea ta....si atat....pana si in Spania 207-ele se vinde mai bine decat ibiza...ibiza care e masina lor...asa ca sa fim seriosi...si ce zici tu ca 207 e masina de fete nu e un argument, asa zic si eu ca golf-ul tau din semnatura e o masina condusa 70% de cocalari....asta ar fi un argument daca am vorbii de golf? nu! evident ca nu....asa ca hai sa vorbim ceva concret nu aiureli...de exemplu....

1.6-ele hdi este peste 1.9 tdi! orice ai zice :-) Are common-rail, are fap, se misca mai bine decat tdi-ul, nu e un motor zgomotos, e un motor placut si elastic....deci ce am avea de reprosat acestui motor?

acum sa vorbim de benzinare:

anticul 1.6 16v 105 cp care e si pe logan si sute de masini antice vs 1.6 120 thp de la bmw... performante mai bune, motor de generatie noua turbo...usor de modificat...etc.

Comparatia asta e cu modelul nou de Ibiza, cu modelul vechi nici numai are rost sa il comparam....

asadar de ce nu am alege peugeot? ca e peugeot si atat si suntem comunisti nu?....chiar daca e mai buna mai fiabila mai confortabila mai frumoasa e peugeot....deci = naspa daca nu e tdi tot degeaba....aa si trebuie sa aiba si dsg ca toata ziua facem curse cu 105 cp si avem nevoie de acele milisecunde castigate....:D

Asa ca orice ati zice tdi rullz, poate sa fie si tata nano tdi vs 207 ca tot tata nano o sa arate mai bine si o sa fie mai buna ca e tdi!

Lecca 13-01-09 20:36

E URATA! ibiza are linii frumoase, moderne, sportive. 207 e un rahat aruncat pe sosea. fiecare cu gusturile lui! prefer sa am un motor antic care se misca rezonabil sau un tdi care isi face treaba dar sunt intr-o masina frumoasa, nu o cotarla de matza cu aere de motan. vax...

ca idee, sa nu zici ca sunt tampit, evident ca mi-ar place un hdi sa un motor 1.6 de 120 , dar sunt DEGEABA cand ambalajul pute.... pt mine conteaza in proportie de 70% aspectul exterior,interior la o masina , so... voi sa fiti sanatosi, daca va simtiti bine in 207, luati-va, conduceti-l cu placere. pe mine n-o sa ma vedeti in 207. prefer sa stau in masina mea de cocalar sau in asiatica mea ieftina :lol:

~ EWN ~ 13-01-09 21:01

2 Attachment(s)
mai lamurit...mai ales la partea cu 70% conteaza aspectul exterior....:D dar nici nu aveam pretentia sa imi dai un raspuns mai inteligent, judecand dupa semnatura ta....

Uite pentru ca iti place asa mult 207-ele iti mai pun 2 poze si din spate :D oricum nu se compara cu kia care are linii mai frumoase....:))

aleks 13-01-09 21:16

lecca, ia-o usor, nasti flame-uri, si nu le accept pe versus...
ewn, nu forta nota, te rog eu...

Lecca 13-01-09 21:23

dar de ce nu faci tu un vot pe forum si sa vezi cata lume adora 207'ele, strict ca exterior. si desigur, catora dintre ei le lipsese inteligenta si cati retarzi sunt pe forum cu golf 5... :rolleyes2

Lecca 13-01-09 21:28

2 Attachment(s)
http://www.informatiiauto.ro/graphic...pe-800x600.jpg

nu are rost sa pun aici poze cu proceed pt ca ar fii offtopic, dar sincer, tati... sa spui ca 207 oricum ar fii tunat e mai frumos decat proceed.... :rolleyes2

aleks 13-01-09 21:39

da click pe go advanced si apoi pe manage attachments, nu mai urca fotografiile direct in pagina, te rog frumos
si nu mai fa posturi succesive, da edit post, ca nu-i messenger
pffff... greu

The_Mask 13-01-09 21:40

Sincer m-as orienta pe altceva, ambele sunt la fel de urate. Ca motorizari, nu discut am fost multumit de VAG nu am avut probleme, peugeot n-am avut asa ca nu comentez acest aspect.

EWN vad ca ai Peugeot, e normal sa il ridici in slavi, dar te-ai uitat la finisari interioare, la materialele folosite ?

Masina frantuzeasca ar fi ultima alegere.

~ EWN ~ 13-01-09 21:48

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 1979598)
Sincer m-as orienta pe altceva, ambele sunt la fel de urate. Ca motorizari, nu discut am fost multumit de VAG nu am avut probleme, peugeot n-am avut asa ca nu comentez acest aspect.

EWN vad ca ai Peugeot, e normal sa il ridici in slavi, dar te-ai uitat la finisari interioare, la materialele folosite ?

Masina frantuzeasca ar fi ultima alegere.

pai si tu ai masina nemteasca, enormal sa ridici ibiza in slavi...naŽ daca tot dam argumente din astea

eu am dat niste argumente concrete mai devreme, voi ce argumente dati?

nu aveti peugeot, nu ati avut, nu ati mers....nu stiti cum arata o ibiza...si vorbiti de calitatea materialelor....asta ma amuza cel mai mult....

astept argumente concrete de genul salut, parerea mea e ca 207 nu e buna pentru caaaa etc.

Numai bine.

pana atunci instigati....

Sasha 13-01-09 21:53

de ce masina frantuzeasca ar fi ultima alegere??
asa pt voi atotstiutorilor..masinile frantuzesti au cele mai fiabile motoare diesel... si cred ca asta conteaza 90% la o masina... si nu poti sa spui ca 207 are aspect urat... de fapt pe langa ibiza e chiar formidabil ;)
si din ciclul : masini nemtesti si restu.. deja miroase a comunism;)

Lecca 13-01-09 21:53

concret, e urata, asta e parerea mea. unei femei urate nu stai sa ii dai explicatii de ce are botu stramb si ochii de peste, la fel si aici, nu stau sa explic de ce 207 nu e frumoasa... are performante, motor bun, e rezonabila. dar nu incita, cate explicatii trebuie sa dai cand vine vorba de gusturi? si tu ai argumentat tot bazandu-te pe gusturi, ca de nu aveai peugeot te durea undeva si nu mai erai asa fixat....
p.s. daca erai asa inteligent nu ar fii fost cazul sa ma jignesti, dar cand argumentele nu mai prevaleaza utilizezi altceva, normal....
eh, tu sa fii sanatos 8)

The_Mask 13-01-09 21:56

Quote:

Originally Posted by ~ EWN ~ (Post 1979620)
pai si tu ai masina nemteasca, enormal sa ridici ibiza in slavi...naŽ daca tot dam argumente din astea

eu am dat niste argumente concrete mai devreme, voi ce argumente dati?

nu aveti peugeot, nu ati avut, nu ati mers....nu stiti cum arata o ibiza...si vorbiti de calitatea materialelor....asta ma amuza cel mai mult....

astept argumente concrete de genul salut, parerea mea e ca 207 nu e buna pentru caaaa etc.

Numai bine.

pana atunci instigati....

Stai linistit ca nu-mi ridic masina in slavi si daca era asa imi cumparam tot nemteasca. Mi-a fost deajuns sa ma urc odata intr-un peugeot sa-mi dau seama de calitatea materialelor. Nu am spus nicaieri ca ibiza are materiale mai bune ti-am zis ca nu as alege niciuna dintre ele s-au nu am fost destul de clar?

Hai sa-ti zic si ce nu-mi place la peugeot ca sa vin si cu argumente:

1: bara fata care strica toate modelele 407/307/308/207
2: proiectoarele de fapt sunt spoturi....
3. plaja mica de motoare disponibile.
4. si cum am mai zis e frantuzeasca! ( astept sa sariti cu gura ca ce am cu masinile frantuzesti ) - in opinia mea sunt cele mai proaste masini si nimeni si nimic nu ma va face sa-mi schimb parerea la fel cum voi urati TDI-urile si in general grupul VAG.

Lecca 13-01-09 22:00

1 Attachment(s)
nush cum de am uitat sa zic si eu, bara fata si proiectoarele urate, d'asta si prima oara cand am pus poza cu 207 era unul fara proiectoare, neintentionat pur si simplu, mi s-a parut mai frumos :lol: da frate, bara aia e hidoasa, nu stiam eu ce ma enerveaza de fapt la masina asta, stateam si studiam pozele puse mai sus.... :rolleyes2
parca cu grila sport mai merge... nevertheless, macar de v-ati opri sa ii laudati frumusetea care nu o are si ati ramane la motor si performante...

p.s. arata ca o gargarita infuriata aici :lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:28.

- Copyright 2026 4Tuning