Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   VW BlueSport Concept dezvaluit (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/103935-vw-bluesport-concept-dezvaluit.html)

Ottaviano_m 12-01-09 19:17

Re: VW BlueSport Concept dezvaluit

Quote:

Originally Posted by 3S-FE (Post 1974985)
sunt convins ca pe mana unui inginer priceput motorizarea aia ajunge si la 1000 de cai, da sta nu schimba faptul ca e un DIESEL care la ralanti face ca Golfu "adus la second" a lu vecinu, probabil ca aia si are sub capota, un motor de Golf

si tu compari un banal motor de golf cu F20C-ul care are 240 de cai si face 9000 de ture?

repet, COME ON!!!!!

m-as gandi sa-mi iau un roadster Volkswagen Diesel, eventual, daca ar fi singura mea masina si ar trebui sa trag remorca din cand in cand :D

sunt convins ca pentru fanboy-ii VW asta e cel mai tare roadster construit vreodata, da...

COME ON!!!!!!!!!

;)

eu in schimb nu as zice de doua ori inainte sa vad clar diferentele ... daca 2.0 TDi-170 HP(common-rail) deja nu mai face ca golf-ul second al vecinului ce sa mai zic de varianta prezentata aici, oricum asta-i irelevant in stabilirea performantelor. Dupa parerea mea pot fi destul de apropiate, mai ales din moment ce se vede ca VW nu l-a facut de dragul de a pierde timpul ci chiar este o masina ce ofera senzatii la condus-motor central, 350NM de cuplu(fata de 210 ale lui S2000)-sa zicem ca motoarele si specificatiile ne cam dau bataie de cap daca am sta sa le comparam pe foaie. Ramane deci de vazut cat din ce este prezentat aici va ramane pana la "transpunerea" pe piata -pt ca daca datele raman acestea- am vazut si lucruri mai ciudate. dupa, aceea nu tot ce are sub capota motor de golf este ceva rau ... ba chiar mai mult - eu personal cred ca potentialul diesel-ului este putin subestimat, dar repet ca ramane de vazut cum vor interpreta proiectul cei de la VW- si pana la proba contrarie sa-i acordam prezumtia de nevinovatie, chiar daca are motor de golf :D

dolb 12-01-09 23:29

3S-FE: esti naiv !

T u p 3 u 13-01-09 13:43

masina este reusita..bravo vw

marius470 13-01-09 18:56

un s2000 mai umflat...

Fixius 14-01-09 20:30

din fatza si de la distantza.. parca si S2000 si din spate porche

MaZaN 15-01-09 16:07

+1 pentru interior :D , iese din clasicul tipar VAG

boy_wonder 15-01-09 18:10

10 Attachment(s)
inca o serie de fotografii:

dolb 15-01-09 18:15

daca era RWD ii statea bine mergand de-a latul:)

ionut_acim 16-01-09 12:10

seamana mau mult cu porsche

zGb 16-01-09 14:18

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1984164)
daca era RWD ii statea bine mergand de-a latul:)

voi chiar ati scapat toti din vedere cel mai important lucru la masina asta...

motor central - tractiune spate! si da "putin" umblata bate un s2000 stock mai ales ca e si dsg...

on topic : din pct meu de vedere masina este FOARTE tare...

EvLSant0S 16-01-09 23:50

imi place, e altfel :D

monk 16-01-09 23:51

daca vw trece la RWD, nu cumva e un semn ca si audi pregateste ceva cu care ne tot ameninta de vreo 3-4 ani incoace ? :D

radu.3 17-01-09 07:04

Daca scoate VW masina asta da lovitura. Parerea mea.

E foarte frumoasa, dar ma gandesc ca nu va ramane asa si pentru productia de serie, vor schimba ceva, chiar daca nu multe.

Alex30 17-01-09 07:10

Masina arata bine. Daca ar fi avut si alte motorizari pe ea ar fi si mai bine:D.

bogg 17-01-09 18:54

Quote:

Originally Posted by radu.3 (Post 1987874)
Daca scoate VW masina asta da lovitura.

:D un batran senil pe nume Dr.Ulrich Hackenberg a declarat ca sunt 70% sanse sa-l scoata pe piata undeva prin 2014... dar ce stie el :lol:
Iar pincipalii concurenti vor fii Mazda MX-5(daca o sa mai existe pe atunci) si Pontiac Solstice + derivatele. Pam Pam :lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:53.

- Copyright 2026 4Tuning