![]() |
Re: E36 - GR 83 BMW
Ma Kezzi crezi tu ca o lasam asa....sa vezi ce jiglere mari i am luat la carburator...si sa vezi ce carburator de M i am cumparat....se poate sa l lasam asa pe fratiorul Dan. Frumoasa rau masina si intreaga din toate punctele....si va avea leduri la tobe...na sac !!!!!
|
Si pe langa cele amintite mai sus de Florica sau mai luat niste neoane undercar, xenon la stopuri si un cardan de RABA :lol::lol::lol:! Sigur o sa iasa ceva criminal din mana lui Florica!
|
s-ar putea sa o strici cu neoanele :-?
dar fiiecare cu gusturile lui ;) |
Era o gluma!La aspect o sa urmeze doar bara spate de M,pleoape,cozoroc pentru luneta si fusta pentru bara fata! Nu se vor face tiganii pe masina! MASINA ESTE A LUI DAN NU A MEA!
|
Quote:
@MARI, tu chiar crezi? :)) |
Salut! Masina este pe mainile lui Florica acum! S-au inceput lucrarile la motor si urmeaza sa soseasca si kitul turbo! O sa revin peste cateva zile cu poze proaspete!
____________________________ BMW E36 Coupe:https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/103919-e36-gr-83-bmw.html |
bafta arata bine pisica ...sa pui te rog poze dupa ce pui buza .
numai bine...!!! |
Quote:
tare rau, imi place sa vad ca se lucreaza :D spor la treaba Florica. |
Prima data Dani vrea sa termine cu motorul pe urma completeaza si exteriorul! Vor urma poze si cu buza dar deocamdata prioritatea este motorul!
_____________________________ BMW E36 Coupe:https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=103919 |
super frumoasa........!arata f bine ........sa ne anunti cum trage dupa ce pui turbo!:-)multa bafta!
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Cateva poze cu masina si cu capacul culbutoarelor vopsit!..
|
bafta cu proiectul!!!
|
Ma care ai furat vanosul de pe capac?
|
florica ce tot mesteriti acolo de nu suflati unu o vorba?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning