![]() |
Re: Machete in lucru - eddycdk
Quote:
-la Nissan...hmmm trebuie sa stii sa manuiesti pielea dar si ea sa fie de calitate si recomand piele subtire si elastica se lipeste cu prenadez si multa rabdare! ca e taiata si pozata perfect, depinde de talentul fiecaruia... -jantele de pe TT sunt jantele pe care le-a avut Passat-ul alb si bineinteles trebuie construite inele si cauciucuri ;) daca te referi la celelate (BBS) le am de mult, de la o jucarie chinezeasca si acum le-am facut inele din aluminiu ca sa le cresc dimensiunea si sa le imbunatatesc aspectul L.E. Trabi e scara 1/30! |
5 Attachment(s)
cateva poze de la realizarea interiorului la Bora cu noua culoare, mochetare inclusiv a tabletei de sub luneta, fabricarea de inele cromate in jurul ceasurilor, inlocuirea CD-player cu navigatie RNS MF2, dysplay la climatronic, detalii...detalii... :lol: scaune sport de A3 si volan + schimbator de viteze din aluminiu si husa din alcantara de TT (primul model)...etc
acum interiorul e gata in totalitate - fara pedalele de aluminiu de TT, dar nu am poze! |
Imi place culoarea interiorului! :)
|
Presimt că Bora va fi „cult style” , este?:) Frumos interiorul!;)
|
Quote:
stai sa vezi cum e culoarea de exterior! :shock: mai ales combinata cu maron-ul asta! Quote:
e stilul meu preferat! |
si cumva culoarea alb?:)
|
nimic de precizat in legatura cu rotile BBS?8)
|
Quote:
in curand... 8) Quote:
|
Ceva nou pe la Golf, sau celelalte:D?
|
4 Attachment(s)
nimic :cry::cry::cry:
de aproape o luna nici macar nu le-am mai atins...nici de praf nu le-am mai sters... dar ca tot veni vorba ma apucasem ultima data de un Passat 3BG Variant 1/24 e intr-o stare jalnica...e chinuit rau...vopsit cu marker, zgariat si apoi colantat cu negru... geamurile vopsite cu marker, farurile, stopurile :cry::cry: ...pfff..e saracul terminat! dar va arata frumos..pana la urma, cine stie cand! ;) am reusit sa recuperez parbrizul, s-a curatat la polish! deocamdata..cam atat! |
frumusel passat!astept sa-l vad gata si pe el si pe borra!;)
|
cine stie ce o mai iesi si din passatul asta ... arata jalnic acum, dar astept cu nerabdare sa vad produsul final :) spor la treaba edy !
|
zici ca pe plafon ar fi de lemn
woody style |
ce se mai aude de polo ?mor sa vad cum iese :)
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning