![]() |
Re: E30 - ursul meu mik:P
o sa dai 2 milioane jumate degeaba ... dute si fa-i la rar cerere sa iti zica ce euro este ... este 300 de mi ... daca nu ai incredere in baieti cand iti zic ca e non-euro
|
nu este vb k nu asc la voi ba din contra ascult k eu unul nu am de unde sa stiu dar voi ati mai fct sau faceti asa ceva oricum va multumesc!!!
|
Quote:
|
Mergi la ei, la ghiseu ceri o cerere (http://www.rarom.ro/cs-uploads/21_anexaf.pdf), o completezi, o lasi la ei, platesti si astepti ca o sa te anunte ei. Pe mine m-au sunat. Am fost cu un urs 318 din 91 si ghici.......:sad:
|
recaroseaz'o
|
Quote:
|
non euro, nu exista euro 1 la noi
|
Normal ca non-euro:sad:, eram super multumit sa iasa euro 1;). Deci ........ recarosare.
|
Quote:
|
Nu il recarosez, eu am deja unul inscris iar asta o sa fie donatorul;). Recarosarea era o sugestie pentru tine, poti sa cumperi doar catele.
|
Quote:
|
ce motor este?..1.8 m10? sau m40? daca e m10...are potential motorul asta dar cu destul de multi bani...(acelasi bloc motor se folosea la masinile de formula1 cu performante exorbitante , de asemenea din cate am auzit m10 se transforma in s14 adica motorul de m3 e30 prin cateva procedee pe care nu le cunosc foarte bine.) . s-o stapanesti sanatos...masina arata bine...dar mai pune poze cu ea:D.
|
Quote:
NU mai spuneti ca nu exista "la noi" euro 1. lasati omu sa se intereseze! dar ai grija.. daca cei de la r.a.r. ti'au bagat in baza de date masina, si ti'au zis norma de poluare, asa ramane! daca ai pe brief trecut la alte mentiuni : montat catalizator euro2 sau 1 n'o sa ai probleme |
frumos ursul,ce sa zic bafta la inscris.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning