![]() |
Re: G MK2 - DK
Quote:
|
3 Attachment(s)
Update : gata cu fata ...toate date jos schimbate + o tona de nervi + 1 milion de injuraturi ...si 8 ore ...dar e gata ...si e alta masina acuma :P nu am prea facut poze ca...ba uitam sa fac ba nu aveam timp si eram plin de vasilina si diverse pe maini ...
|
si daca ii pun ceas cu turometru cum se face ca functioneaza turometru tre sa fac niste legaturi ceva sau are gata facute in mufele alea doua care vin in ceas. te intreb k nu stiu si vreau sa imi pun si eu turometru
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
O plimbarica de seara ... . si un frriiiggg ....mama mama de te C**** pe dumneavoastra :P
|
niste arcuri nu ii pui?
|
arcurile nu sunt arcuri normale ...cele de pe masina ...dar nici pe treaba lor nu mai sunt .....se vede ca pe fata este mult mai ridicata decat pe spate ...dar deocamdata nu prea mai sunt fonduri si pentru un set de arcuri ...ghinion ...poate o sa vina mai tarziu ....bafta
|
ms pt sfat RANZI si vezi ca iti lipseste o ultima componenta de la masca din fata mai vine un bandou din plastic negru dak o pui se vede mai bine si mai joasa bafta
|
Quote:
|
Quote:
despre arcuri, vezi ranzi daca nu gasesti arcuri de gti second....nu ar trei sa fie o avere |
ai mai lucrat la golf?
|
Update : nu am mai prea lucrat saptamana asta ...acuma o sa fac ushile sa se incida cum trebuie....usa pe dreapta nu se mai prea deschide...decat dinauntru .....ajea ca sa vad ce rezolv azi cu tata ....o sa pun nijte poze daca apuc sa fac ..ca o sa fiu de servici weekendul asta ....bafta
|
mai pune poze cu golfu ,ce ai mai facut la el, cat consuma? baieti ceva pareri despre golfu omului ce ar mai trebui pus sau luat ,comentari bagati ceva
|
3 Attachment(s)
salut ...am avut super multa treaba la servici si nici pe net nu am mai prea apucat sa intru ...
Consuma cam 8 ..ceva de genu ... dar io ma mai dau la ea din cand in cand :)) Deocamdata astept sa vad cum decurg nijte treburi si poate ma apuc de un motor ..sa vedem (proect pe termen lung) Si sunt in cautare de niste arcuri -40 ..sa vedem ce gasesc Apropos ... p'acilea pe la mine ninge de rupe :) |
da super am vaz filmuletele
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:19. |
- Copyright 2026 4Tuning