Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   G MK2 - DK (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/103813-mk2-dk.html)

ranzi 31-01-09 12:47

Re: G MK2 - DK

Quote:

Originally Posted by bogdansv02lah (Post 2024534)
Frumoasa masina sa o porti sanatos si sa faci multi km cu ea am si eu un golf 2 cu motor e 1,3 cutie in 5 din 88 da acum lam dezmembrat. Mi se pare mie sau e adevarat k parca trage mai bine 1,3 k 1,6 parerea mea si am o intrebare ai avut ceasurile din bord fara turometru? dak da se potriveste sa pun bord cu turometru la a golfu meu care nu a avut?

Merci ...Pentru intrebarea ta : Am avut cu ceas nu cu turometru ....asta cu turometru e de la un GTI ...deci da atata timp cat e pe benzina cel care l-ai avut inainte merge sa pui cesurile de la el ........cate despte 1.3 v 1.6 ...nu stiu fa si u niste calcule ....carburatie v. injectie ....cilindree mai mare ....mai multi cai ...cuplu mai mare ....inclin spre 1.6 ....dar totul sta in reglaje (1.6 e mai bun) bafta

ranzi 31-01-09 22:04

3 Attachment(s)
Update : gata cu fata ...toate date jos schimbate + o tona de nervi + 1 milion de injuraturi ...si 8 ore ...dar e gata ...si e alta masina acuma :P nu am prea facut poze ca...ba uitam sa fac ba nu aveam timp si eram plin de vasilina si diverse pe maini ...

bogdansv02lah 01-02-09 09:42

si daca ii pun ceas cu turometru cum se face ca functioneaza turometru tre sa fac niste legaturi ceva sau are gata facute in mufele alea doua care vin in ceas. te intreb k nu stiu si vreau sa imi pun si eu turometru

ranzi 01-02-09 14:40

Quote:

Originally Posted by bogdansv02lah (Post 2027453)
si daca ii pun ceas cu turometru cum se face ca functioneaza turometru tre sa fac niste legaturi ceva sau are gata facute in mufele alea doua care vin in ceas. te intreb k nu stiu si vreau sa imi pun si eu turometru

Nu trebuie sa faci nici o legatura ....sau sa tragi nu stiu ce fire ....sunt cele 2 mufe ...decat il scoti pe cel cu ceas ...si pui unu cu turometru ...pac ...gata ...bafta

ranzi 01-02-09 18:40

4 Attachment(s)
O plimbarica de seara ... . si un frriiiggg ....mama mama de te C**** pe dumneavoastra :P

Bogdan89 01-02-09 19:11

niste arcuri nu ii pui?

ranzi 01-02-09 23:07

arcurile nu sunt arcuri normale ...cele de pe masina ...dar nici pe treaba lor nu mai sunt .....se vede ca pe fata este mult mai ridicata decat pe spate ...dar deocamdata nu prea mai sunt fonduri si pentru un set de arcuri ...ghinion ...poate o sa vina mai tarziu ....bafta

bogdansv02lah 03-02-09 11:07

ms pt sfat RANZI si vezi ca iti lipseste o ultima componenta de la masca din fata mai vine un bandou din plastic negru dak o pui se vede mai bine si mai joasa bafta

ranzi 03-02-09 16:24

Quote:

Originally Posted by bogdansv02lah (Post 2032982)
ms pt sfat RANZI si vezi ca iti lipseste o ultima componenta de la masca din fata mai vine un bandou din plastic negru dak o pui se vede mai bine si mai joasa bafta

il stiu .. heheheh e pe lista ..dar tre sa imi fac timp sa il caut ...bafta

andreiand1 03-02-09 16:32

Quote:

Originally Posted by bogdansv02lah (Post 2032982)

banoul de care zici e defapt buza de Gti
despre arcuri, vezi ranzi daca nu gasesti arcuri de gti second....nu ar trei sa fie o avere

bogdansv02lah 06-02-09 22:17

ai mai lucrat la golf?

ranzi 06-02-09 23:21

Update : nu am mai prea lucrat saptamana asta ...acuma o sa fac ushile sa se incida cum trebuie....usa pe dreapta nu se mai prea deschide...decat dinauntru .....ajea ca sa vad ce rezolv azi cu tata ....o sa pun nijte poze daca apuc sa fac ..ca o sa fiu de servici weekendul asta ....bafta

bogdansv02lah 10-02-09 14:23

mai pune poze cu golfu ,ce ai mai facut la el, cat consuma? baieti ceva pareri despre golfu omului ce ar mai trebui pus sau luat ,comentari bagati ceva

ranzi 15-02-09 15:51

3 Attachment(s)
salut ...am avut super multa treaba la servici si nici pe net nu am mai prea apucat sa intru ...

Consuma cam 8 ..ceva de genu ... dar io ma mai dau la ea din cand in cand :))
Deocamdata astept sa vad cum decurg nijte treburi si poate ma apuc de un motor ..sa vedem (proect pe termen lung)
Si sunt in cautare de niste arcuri -40 ..sa vedem ce gasesc
Apropos ... p'acilea pe la mine ninge de rupe :)

bogdansv02lah 15-02-09 17:23

da super am vaz filmuletele

All times are GMT +2. The time now is 16:19.

- Copyright 2026 4Tuning