![]() |
Re: Machetele mele - AndyNed
Sunt destule modele la 1/43 frumoase pe forum ! Altele mult mai interesante chiar. In timp si cu rabdare pun mana si eu pe ele.
Deocamdata fac o pauza si astept coletele cu alte miniaturi 1/43. |
3 Attachment(s)
4.
Model: Kamaz Milk Tank Truck Scara: 1/43 Producator: Elecon |
11 Attachment(s)
5.
Model: Renault 8 Scara: 1/43 Producator: IXO Models 6. Model: Renault 8 Gordini Scara: 1/43 Producator: IXO Models |
foarte frumoase ambele!!
bafta. |
6 Attachment(s)
In sfarsit si colectia Dacia Logan.
Precizez ca nu exceleaza in detalii, darzic ca merita fiecare locul ei in colectia mea 1/43.N-are rost sa mai prezint fiecare macheta in parte. Un post le ajunge. Daca sunt doritori poat detalia cu poze fiecare model. PS: Stiu...lipseste PickUp, dar e pe drum :D 1.Dacia Logan - Eligor 2.Dacia Logan Prestige 2006 - Eligor 3.Dacia Logan Politia Rurala 2006 - Eligor 4.Dacia Logan Tuning 2005 - Eligor 5.Dacia Logan MCV 2006 - Eligor 6.Dacia Logan Fourgon 2007 - Eligor |
dacia tunata e bestiala
spune-mi si mie cam cat costa una? as vrea sa imi fac si eu colectia asta. |
logan tunat este 90 ron comandata de la reprezentatul dacia.....frumoasa fam. dacia logan.....succes la colectionat
|
3 Attachment(s)
andrew 46: Dacia Logan Tuning am luat-o de la reprezentanta Dacia din Piatra-Neamt cu pretul de 67 RON acum 2 saptamani. Am impresia ca mai era o bucata.
Hai ca mai pun cateva poze cu Tuningul, vad ca va place. |
Dă-mi şi mie un PM şi spune-mi de unde îţi vine Loganul pick-up. Mulţumesc anticipat.
|
7 Attachment(s)
7.
Model: Dacia 1300 Scara: 1/43 Producator: IXO Models |
Frumoasă foc baba! Și pozele-s foarte tari!;)
|
foarte frumoasa8)
imi place ca are si numar de bucuresti:lol::lol: |
Asta ii si chestia andrew;
Ei au pus numar d'asta modern>>pe vremea aia anii 80' erau numere cu 1B.... bla bla. Plus cate si mai cate greseli. |
12 Attachment(s)
Si acum vine una mai mare. Tot ce pot spune e ca...este Bburago, restul stiti voi.
Model: Chrysler Crossfire Scara: 1/18 Producator: Bburago Made In Italy |
wow!!
cum le prezinti! ce poze!! excelent. cred ca prezinti cel mai bine machetele pe forum. bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 08:45. |
- Copyright 2026 4Tuning