![]() |
Re: E30 1.8iS
momentan masina este de naveta.asa ca va ramane 1.8is.primii bani vor fii investiti in jante ,sa-i schimb grila cu una neagra si sa ai pun angel eyes(am gasit pe 4t la bazar doar cercurile care se monteaza in far pe led.ce parere aveti sunt bune sau dau banii degeaba pe ele?adica daca se pot monta si sa nu am vreo surpriza )
|
cand zici grila, te referi la nas? daca da, iei frumos un spray vopsea negru mat, un smirghel fin, de 600/800, matuiesti suprafata, o stergi cu diluant, lasi sa se usuce si fss fss.. iesi mult mai ieftin . mai exact.. 10 lei :)
parerea mea: banu pt angel eyes, pune'l la jante.. si ia'i ceva frumos.. si nu ma refer la "unicatele" borbet a p.s. stai linistit ca is'u se invarte.. doar sa nu ai tu vreo buba la el.. |
si eu m0am gandit sa il vopsesc dar am intrebat niste tovarasi si mi-au zis ca nu se vopseste ca iese naspa... si m-am lasat pagubash.
ps:pe vremea asta patineaza cu a 3-a seara cand mai ingheata si am invartit-o sin mers cu a 2-a.nu prea vreau sa ma apuc de cercuri momentan ca nu prea am bani de cauciucuri si o iau mai incet ca e frumosc cu tractiune spat dar si periculos:) |
ok.. o sa incerc sa il vopsesc pe al meu.. si te anunt cum a iesit..
cu derapajele mai bine te obisnuiesti.. :) |
Quote:
|
o sa iau un nas de la dezmembrari ca sa nu las ursaru fara nari si o sa le vopsesc pe alea ca sa le tin in casa la caldura sa le vopsesc calumea daca tot le vopsesc
|
foarte frumos, se vede ca ai grija de el si ca iti e drag...bravo. Mai multe poze pls:D
|
poze o sa pun cand o sa ai fac nasul negru.de abia astept sa il vopsesc.pana atunci aveti idee cum as putea sa dezlipesc si eu dp bord un abtipild lipit cu superglue sau lipici?am incerc cu unghia s-a luat bine dar a mai ramas,am incercat cu apa cald dar degeaba:(care aveti alte idei?
|
depinde de lipici.. in general alcoolul izopropilic face minuni..
gasesti cam la orice benzinarie.. ei il vand ca aditiv pt benzina 2+2.. e o sticluta tzuguiata.. intreaba la benzinarie.. tre sa stie vreunu de p'acolo.. |
Quote:
|
stiu. fratele meu are 1.8is pe urs. l'am luat la misto pe prietenul nostru care citeste de pe forum si isi da cu parerea.
|
bubu cu tine nici nu ma agit sa-mi pun mintea.cj de unde ai scos tu 230 cu 1.8is?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
uitasem sa spun ca am facut nasu negru.am frecat cu smilgher fin toata suprafata am dat de 3 ori cu diluant sa se ia calumea.am lasat sa se usuce si i-am dat cu spreiu negru mat dupa care am aplicat un strat de lac(lacul era foarte gros).maine o sa il pun pe masina ca acum am dat lacu si il las sa se usuce bine si sa nu se puna prafu
|
frumos:D il fac si io :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning