![]() |
Re: Mercedes-Benz SL500 R230
frumoasa masina
apropo de tuning good job |
da-mi si mie niste detalii unde gasesc jante ca ale tale, mersi mult...superba masina
|
superb...dar si BMW-ul este ciminal
|
Le-am luat de la MBM Tuning jantele.
|
Quote:
mersi ;) |
Am vazut-o azi parcata. Unde-s jantele alea frumoase? :-s
|
Le-am dat jos ca e vremea asta urata.. mereu ploaia.. mizerie.
Sa vina iar perioada frumoasa si le pun la loc :P |
superba din toate punctele de vedere
|
Frumoasa, unica !!! O vad des in parcare si de fiecare data o admir, fara cuvinte! Felicitari!!!
|
Quote:
|
Dap, nu imi mai place fibra.. ca am vazut la Audi'ul tau ca alea de fibra nu se potrivesc deloc, si mai costa si o gramada, cica originale din Germania. Mai bine mi le fac singur.. :P
Eh.. nu am avut timp sa schimb bara. Sta in garaj la Mbm de mult timp, dar am fost plecat cu prietena in vacante si am lasat masina deoparte... e mai putin importanta masina.. |
Quote:
2: poate in garajul imaginar de la mbm,in care sunt piesele tuturor clientilor :lol: 3: iti multumesc :oops: :lol: 4: mai spala si tu masina aia.. |
1. Asa e... am gresit.. vin bine daca mai scurtezi din masina :p
2. Mercedesu nu greseste comenzile cand comanzi ceva AMG :d 3. insuportabilo :d 4. o spal maine ca am varsat inghetata pe ea ;) |
Quote:
2: nici audi n-a gresit cand am comandat,sa nu comparam ;) 3: merci :lol: 4: nu,ar trebui s-o speli pe a mea,ca acolo ai varsat inghetata! 5: sa fim on-topic..draguta masina :-P ai cam stricat-o tu acum cu jantele alea :-P |
3 Attachment(s)
Nu stiu la ce te refer, masina e curata, sta in garaj dupa cum se si vede in poze.
Nu am poze cu noile roti. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:15. |
- Copyright 2026 4Tuning