![]() |
Re: La ce materie ati fost cel mai bun in scoala ?
cei aia scoala ?:)) io am fost la Geografie , Organe de Masini si Mecanisme :( si prin clasa a 9`a la Romana
|
Engleza si istorie. Era super tare la ora cand toata lumea nu stia nimic si profa ne asculta toata ora... :lol:
|
Eu n-am fost bun la nimic, luam prima nota mare, iar restu sa-mi iasa media, nu m-a interesat nici macar faptul ca imi trebuiau la admitere in facultate notele, iar acum, dupa 4 ani de poli, ce e peste 5 e binevenit, daca nu lupt din rasputeri pentru nota mea favorita.
|
1. Tehnologie
2. Arte plastice 3. Ebraica :lol: 4. Muzica 5. Engleza 6. Biologie 7. Historie si Geografie |
cu putina intarziere scriu si eu:
locul 1: Sport locul 2: Informatica in rest cam la nimic :lol: :lol: (inca sunt elev...) |
Tare ma mira intrebarea! Cel mai bun? Pai cine poate fi asa de obiectiv incat sa stie daca e cel mai bun la o disciplina? Doar un subiectivism exagerat te-ar face sa afirmi asa ceva.
Nu vreau sa stric poll-ul la nimeni, ca am deschis si eu cateva, doar ca intrebarea mi s-a parut incarcata de subiectivism. Nu am votat, normal. |
eu imi pun intrebarea altfel... la ce am fost eu cel mai bun dintre materii... nu la ce materie am fost cel mai bun din clasa.... eu am avut numai 10 la educatie fizica... deci acolo am fost cel mai bun...
|
Tocmai asta ziceam ca nici macar din clasa nu e vorba, ci din scoala. Ceea ce e si mai greu de spus.
Eu propun deschizatorului de topic sa ceara moderatorilor sa schimbe doar intrebarea, titlul poll-ului, ca se poate asa ceva, si intrebarea sa fie de genul:Ce disciplina v-a placut cel mai mult? sau ceva de genul. |
atunci trebuie "resetat" tot poll-ul... degeaba mi-a placut mie chineza daca la sport am avut cele mai bune note...!!! aici s-a votat la ce materie ai fost bun nu la ce ti-a placut :-p
|
Muzica, Sport, Tehnologie...
|
Franceza , Germana ;)
|
bun am fost la mai multe materii, insa materia care mi-a si placut ff mult ca si acum de altfel, a fost si este ENGLEZA
|
in afara de engleza la care am si votat...mai e spaniola :P
|
eram cel mai bun la chiulit :D
dupa la biologie.... |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:43. |
- Copyright 2026 4Tuning