![]() |
Re: Mini-Sticker 4tuning
Quote:
aaa, am sa le incerc p-astea noi...ca si-asa n-am avut timp sa le incerc pe celelalte multumim |
Eu m demult stiker pe Bmw`u meu!:D
Parte naspa e cand le tai,eu am mai mare da la 1x1(trebuie sa ai talent:lol:) cred ca te chinui nu gluma:lol: |
eu am pus de mult timp pe un TT 1/43......geox,sunt de-acord cu tine....la asa mic cum am taiat eu....mi-au iesit ochii din cap si mi-a cazut parul:lol:
|
7 Attachment(s)
Poze cu macro la stickere. Le-am schimbat pe BMW-uri deja.
|
as vrea si eu o sugestie cu privire la programul de micsorat
as vrea sa fac mai multe abtiilde.. |
Din pacate, cel de 5 mm arata urat! Foarte urat! :(
|
De la 10 incolo ies bine :-)
|
Cel de 7mm e cel mai bun compromis, dar de la distanta de ~20cm nu iti prea dai seama de detalii (la dimensiunile astea ar fi destul de greu) si merge si cel de 5mm.
|
va rogcei care aveti programul sa faceti si autocolant de carbon pt 1/18 si 1/24
multumesc anticipat |
Quote:
|
va rog spuneti-mi si mie cum se numeste programul acela si inca ceva de unde gasesc foaie din aia "autocolanta"?astept raspuns multumesc ....:D
|
Quote:
Foaie autocolanta au la centrele de copiere! :) |
program pentru micsorat poze imagini :|
de unde luati voi poze, imi puteti da un url sau ceva???:-? as dori sa micsorati va rog pentru mine stickers cu Nos si cu Illegal Racing pt parbriz !!! scara 1/24! (nu ca ar fi fain???) :D:D:D(va rog !!!!!) multumesc |
Nu mai fa 3 posturi pe minut! Editeaza postul anterior daca mai vrei sa adaugi ceva!
Micsorarile sa fac cu AdobePhotoshop! pune aici poza care vrei sa fie micsorata si o sa vedem ce putem face! |
3 Attachment(s)
acestea sunt pozele va rog micsoratimile cea cu hks as dori so pun pe capota motorului cea cu greedy as dori so pun pe parbrizul din spate iar nosul undeva langa o roata mersi mooolt pentru intelegere :D:D astept raspunsurile voastre!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning