Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   r5 (proiect) (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/102881-r5-proiect.html)

villytzah 08-01-09 12:01

Re: r5 (proiect)

Quote:

Originally Posted by madutz2006 (Post 1960891)
momentan sunt in bucuresti si astept cu mare nerabdare ziua de maine cand ma duc sa iau masina din timisoara :D ... tot maine voi cauta si o prelata (am auzit ca sunt in supermarketrurile mai mari)
de maine o sa iasa la vanzare ceva piese dupa ea... daca va intereseaza ceva, sa anuntati...

OK .....am observat k mai ai ceva masini in semnatura ....deci ..GO FOR IT ....e de apreciat ce vrei sa faci ....am inecrcat si eu mai de mult .....dar nu am avut atata daruire ...si banii s-au cam dus si pe alte nebunii....gen sporturi de iarna si etc .....Multa BAFTA !!!

madutz2006 08-01-09 12:12

Quote:

Originally Posted by villytzah (Post 1965209)
OK .....am observat k mai ai ceva masini in semnatura ....deci ..GO FOR IT ....e de apreciat ce vrei sa faci ....am inecrcat si eu mai de mult .....dar nu am avut atata daruire ...si banii s-au cam dus si pe alte nebunii....gen sporturi de iarna si etc .....Multa BAFTA !!!

masina nici pana acum n-am reusit sa o aduc :( ... tipul care de fapt era din timisoara, acum e din jimbolia (50 de km de timisoara) si transportul devine mult mult mai scump...
cel cu care am vorbit sa-mi aduca masina, acum nu-mi mai raspunde...
sper sa gasesc pe altcineva cat mai repede !!! vreau sa vad masina in fata blocului....
in timpul asta nu am stat degeaba:
-am cumparat o prelata auto,
-am finalizat un schimb de piese si v-oi primi: capota, haion, stopuri, plasticurile deasupra stopurilor + bara fata r5 gtt .... (duminica ma voi duce la alba iulia sa le iau)

miliady 08-01-09 12:58

esti pus pe treaba... nu gluma :)

madutz2006 08-01-09 13:16

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 1965328)
esti pus pe treaba... nu gluma :)

ce planuri am eu cu masinuta asta... uliuuu :D
numai sa-mi iasa tot....

canny 08-01-09 13:17

asa si trebuie, cu mult entuziasm la primul proiect
spor la munci, nu ezita sa ne cauti daca ai nevoie de ajutor.

madutz2006 08-01-09 13:20

Quote:

Originally Posted by canny (Post 1965381)
asa si trebuie, cu mult entuziasm la primul proiect
spor la munci, nu ezita sa ne cauti daca ai nevoie de ajutor.

ms domnul camil... :D

madutz2006 08-01-09 23:33

si cum intotdeauna afacerile se fac noaptea, chiar acum am venit de la lugoj cu o bara de r5 gt turbo :D ... pe drum am primit ''pontul unei afaceri'' (asa zic eu) cu un r5 gt turbo uitat pe undeva, iar proprietarul vrea sa faca curat in curte... asa ca daca as vinde tot ce-am ''adunat'' pana acum as putea lua acea masina...

in concluzie: SE VINDE TOT CE-AM ACHIZITIONAT !!! pret 200 e nediscutabil !!! oferta oameni buni...

mirel vicaru 09-01-09 08:41

stiu si eu un r5gtt intr-un shrot de langa timisoara, daca te intereseaza da un semn

Quote:

Originally Posted by madutz2006 (Post 1966915)
si cum intotdeauna afacerile se fac noaptea, chiar acum am venit de la lugoj cu o bara de r5 gt turbo :D ... pe drum am primit ''pontul unei afaceri'' (asa zic eu) cu un r5 gt turbo uitat pe undeva, iar proprietarul vrea sa faca curat in curte... asa ca daca as vinde tot ce-am ''adunat'' pana acum as putea lua acea masina...

in concluzie: SE VINDE TOT CE-AM ACHIZITIONAT !!! pret 200 e nediscutabil !!! oferta oameni buni...

madutz2006 09-01-09 08:48

Quote:

Originally Posted by mirel vicaru (Post 1967294)
stiu si eu un r5gtt intr-un shrot de langa timisoara, daca te intereseaza da un semn

mi-am gasit unu destul de bun la pret.. da numai ca n-am atata cash...
de asta vand tot ce am luat cu 200 de e !!! zic eu ca e ocazie rara !! m-a dus peste 1500 ron totul....

madutz2006 09-01-09 09:01

2 Attachment(s)
bara fata pe care am luat-o aseara... e putin trosnita, dar merge :D

the_x_drifter 10-01-09 11:03

1 Attachment(s)
multa bafta cu proiectul tau...stiu cum e.....daca vedeai racer-ul meu la inceput era jale...acum e cat de cat bn...

madutz2006 10-01-09 11:07

Quote:

Originally Posted by the_x_drifter (Post 1969913)
multa bafta cu proiectul tau...stiu cum e.....daca vedeai racer-ul meu la inceput era jale...acum e cat de cat bn...

asa arata acum?

the_x_drifter 10-01-09 11:15

asa arata....la inceput arata...nush cum sa zic...defapt nu arata nik:))...era doar o chestie argintie fara roti si geamuri..plouata si plina de namol...

madutz2006 10-01-09 11:42

Quote:

Originally Posted by the_x_drifter (Post 1969934)
asa arata....la inceput arata...nush cum sa zic...defapt nu arata nik:))...era doar o chestie argintie fara roti si geamuri..plouata si plina de namol...

se poate si mai bine...
bafta...

TZG@ 10-01-09 14:50

Quote:

Originally Posted by aysmen (Post 1955237)
Frumos proiect ,ai ales bine masina ,e o masina cu mult potential .Dupa cum ai zis si tu si cineva mai sus ,intai incearca sa pui la punct caroseria ,interior iar cand mai faci rost de bani mecanica+motor,dar cum s-a zis mai sus e cam "invechit" 1.4 turbo de alpine ,daca o sa stai pe viitor mai bn cu bugetul e bn sa te gandesti la alt motor de generatie mai noua.Mult succes in continuare

nu cred ca s-a referit la motorul de alpine,sunt total diferite cel de alpine si cel de gtt. alpineul are motor longitudinal,cutia de viteze e pusa in fata motorului,eu cred ca el vrea 1,4 l de gtt,pt care piese inca se gasesc iar cei ce au motorul asta nu prea se plang.

Bafta la proiect,si eu am inceput acelasi proiect ca si tine... Chiar ca e greu din buget de student,tot salariul se duce pe piese... Succes si sa ne vedem pe strada.

All times are GMT +2. The time now is 07:39.

- Copyright 2026 4Tuning