![]() |
Re: The bitch - mk4
Incepe sa prinda forma cu adevarat masina ...bafta cu ea....
PS : ai pus eleronul pe masina asa de forma sa vezi cum cade ? cade perfect are lufturi ceva ? sau cade perfect ? multumesc |
...multumesc
,..in legatura cu eleronu nu stiu ce sa zic...l-am pus de forma si cred ca mai trebuie putin lucrat la el......cred zilele astea ma apuc de el si iti spun atunci sigur ce si cum |
Salut, am si eu un thread pe aici, am tot golf 4, 1.4, si am o intrebare. Ai zis pe prima pagina "- vopsit = etrieri , bandouri , manere interior exterior ,fuste ", ma intereseaza vopsirea manerelor de interior. Cum au fost pregatite inainte de vopsire, cum se prezinta acum? S'a exfoliat vopseaua sau...?
In rest, multa bafta cu masina, arata foaaarte bine :lol:. Pacat de motor, stiu cum e.. |
Re: The bitch
Quote:
On : Frumoasa masina.Dupa ce faci barile..o sa fie si mai si :twisted: |
Quote:
|
jock ai pus eleronul??? hai cu poze sa vedem cum arata... are lufturi???
|
mah ce sa zic , nu prea vine cum trebuie...mam chinuit ieri si trebuie sa te apesi cu putere sa cada ambele colturi pe haion....tine undeva ....am de lucru la el asa ca prea curand nu o sa il pun:sad:
|
1 Attachment(s)
.... 8)
|
jock lasa pozele de la intalnire :) 2 ore am stat in cada sa ma incalzesc la picioare dupa intalnirea aia:))
|
.....la cei 200 cp am luat-o inainte si m-am ratacit ...:cry:
..apropo...mi'a facut o mare placere sa va cunosc...pe tine si goppo....sper sa ne mai intalnim la o cafa';) |
oricand...cu cea mai mare placere ;)
|
cu cea mai mare placere iesim
|
Ce rau i-mi pare ca nu am tras masina langa voi. Nu v-am vazut prima data si am tras-o in spate, apoi cu frigul ala, cu o diagnoza si cu salutarile de rigoare cu colegii ne-am dat la vorba si am uitat. Oricum masinile sunt super. Ne mai vedem noi.Bafta. Deci eleronul mai intarzie?
|
Si mie imi pare rau.....faceam niste poze de invidiat...,data viitoare sper sa nu mai ratam ocazia ;)
@eleron....mai intarzie putin....trebuie doar sa il lipesc ....cu vopsitu am terminat 8) |
hai cu eleronul ala o data sa vdm si noi cum da...bafta cu masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning