![]() |
Re: Top 2008: Masini vopsite in negru mat
Quote:
|
Votat Bugatti Veyron-o masina superba,extrem de exclusivista,careia aceasta culoare ii scoate si mai mult in evidenta liniile frumoase,armonioase si unicitatea acestei masini de o valoare deosebita.8) Unii romani presupun,au votat dacia(in acest top) din cauza crizei de la uzina din Pitesti si din cauza ca sunt romani:lol::lol:(supozitie neintemeiata personala):lol:Ce cauta dacia logan pick-up(negru mat de Romania) in acest top cu masini superbe una si una(strica vizual si nu numai):lol::lol:
|
deci loganul pick up mai e si mat sincer acum ... enzo poate mai vedem unu mat veyron la fel slr nici nu mai ziceam de audi rs4 probabil mai exista phantom ma indoiesc k nu exista mai mult de 5 mate .. shi la hummer... mat deci mat o sa gasim pe la ''gangteri''in garaj vro 2 la celalalte r8 , gallardo si murcielago .. prin dubai cred ca o sale gasim in orice culoare posibila dar sincer un logan mat si pick up unde ati vazut e mai exclusivista ca un veyron :)) cati nebuni isi vopsesc loganul mat ? unul e cel de la skn da... nu e pick up serios acum si e o dacie !
|
Daca e sa facem o comparatie intre modelul de baza si cel modificat negru mat dupa parerea mea Loganul iese cu mult in fata. Sa fim sinceri celelalte modele arata superb si normal nu neaparat cu aceasta vopsea dar haideti sa ne uitam la un Logan Pick-Up stock si la cel din imagini.
|
votat loganul..masina natiunii noastre si in plus arata foarte bune pentru scopul ei initial:D
|
ink un vot pt logan
|
+1 Vot Logan Pick'up
|
Desi loganul pick up arata excelent mat"am si eu unu in orash numai ca este berlina si da suuuuuper",la fel de frumos este si 722 insa eu am votat cu hummer h2 deoarece mam saturat de bling bling pt hummer.8) Let's go back in the Military Force.:twisted:
|
Mie cel mai mult imi place ... Audi RS4 Avant !!! arata foarte bine in Negru Mat !!!
PS: nu sunt fan Audi .... |
logan, pentru ca nu vezi la fiecare colt de strada un logan pickup negru mat ...
|
+1 pentru rolls
e unu si in ro negru mat cu exact aceleas jante tot negre.. dar este cabrio.. |
Chiar daca nu sunt fana Audi, R8-ul are votul meu :D
|
WTF ? Loganu e FIRST :))
|
Tot respectul pt loganul pick-up,imi place f mult dar Mercedes-ul ma omoara asa ca are votul meu ;)
|
rs 4
nu imi palc mie avant-urile, dar asta e criminal :) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning