![]() |
Re: STOPURI INEGRITE??
da ideea cu folie pare sa fie o alegere destul d buna...nu-ti place o dai jos..
|
Quote:
|
Quote:
|
da.. pai oricum prea "destept" sa fii sa pui 90% ca e logic ca nu se mai vede nimic! pt ca scopul foliei de geamuri nu e numai estetic.. ci si de intimitate ca sa zic asa.. folia de geamuri a fost special creeata pentru a nu se vedea nimic in interiorul masinii.. si din greseala , inventatorii au descoperit ca poate securiza si geamul impotriva hotilor !
o sa incerc sa gasesc folie de 30-50 % sper sa iasa un pic smoked .. sau ceva de genul;) Daca ai mana de lucru, imaginatie si stii ce vrei sa iasa , stopurile pot iesi destul de frumusele. |
mi-am facut si eu stopurile negre bine nu le-am inchis detot dar se cunosc ca sunt inegrite si tot cu spray le-am facut ori am luat eu mat ori asa mi-au iesit si nu dadeau bine deloc si le-am dat iar jos si le-am lacuti cu lac de vopsea la vopsitorie la cuptor...nu ca au iest lacuite frumos dar cand sunt curate zici ca sunt noi
|
2 Attachment(s)
este spary pt stopuri in diverse nuante cu de ala nu iese mat,mi-am dat si eu,si lasati nu mai ziceti ca mare tuning ca faci stopurile negre ,fiecare face ce ii place cu masina lui si chiar da mai bine decat sunt ele de fabrica la unele modele.Sunt mai frumoase stopurile cu led dar nu gasesti poate pentru orice masina sau sunt prea scumpe si oricum si pentru alte stopuri iti poate da amenda nu numai daca le-ai dat cu spray,ca nu le omologheaza RAR-ul.
|
2 Attachment(s)
stopuri negre , vopsite cu spray dar s au matuit! Nu recomant cu spray pt ca se vor matui in timp. Ce l mai bn apelati la un vopsitor auto pt ca daca nu se respecta anumite proceduri in timp stopurile isi vor pierde luciul.
acestea prezentate in poza sunt doar provizoriu pe masina pt ca cele pe leduri le am la vopsitor sa la faca tot negre, dar nu atat de mult cum sunt acestea. o sa pun cateva poze cand o sa le montez. |
5 Attachment(s)
Eu le-am vopsit cu spray la 10 lei ordinar cel mai prost intrucat daca vrei sa le stergi se vor sterge cel mai usor(cu spray scump s-ar putea sa nu mai mearga sterse sau se mearga dar sa se matuiasca;))
Dupa ce le-am vopsit prima data nu mi-au placut ca erau prea inchise asa ca le-am sters si dupa le-am mai vopsit odata si asa au ramas.Daca va trebui le voi sterge vopseaua intrucat le vand acestea(maine trebuie sa imi vina triple de la FK)si poate noul proprietar le vrea ca din fabrica. Lasati-o balta cu folie pe triple.Am muncit eu la niste triple de 156 de mi-a trecut de foliere triple cu folie si dupa ceva timp se deschide foarte tare la culoare folia ca masina vara mai sta si in soare si se decoloreaza folia de nu iti vine a crede.Asa ca nu va chinuti sa foliati triplele. LE Masina mea e foliata complet si da bine cu triple negre(trebuia o poza din lateral) |
Quote:
|
eu am reusit sa le sterg. Tot cu spay de triple le-am facut si eu . Acum a trebuit sa fac IPT-ul si le-am sters cu o carpa si cu putin diluant. Nu s-a intamplat nimic la tripla..nu s-a matuit sau alte chestii. Cred ca o sa le fac cu folie acum.
|
Quote:
|
Quote:
|
atunci...sa le fac iarasi cu spray de triple. imi placea cum iesiseara.
Mie mi-au zis ca sa sterg tiplele ca se vad la poza... |
1 Attachment(s)
cea mai simpla metoda:
se matuiesc stopurile, cu smirghel de 1000 cum sugera cineva mai sus se degreseaza (nu cu diluant, nitro, acetilena sau alti compusi puternici), ci cu degresant normal (chiar asta scrie pe sticla, in general e la litru) se amesteca lac cu vopsea neagra (baza, adica fara metal in ea), dupa cat vrei sa iasa de negre (nu este nevoie de nici un primer plast, deoarece suprafata este perfect neteda) se aplica ca o vopsea normala (ai grija cate straturi, sa nu se inchida prea rau), dupa care se matuieste cu 2000 si dupa cu 3000 (ambele cu apa, nu uscat, se imbacsesc foarte repede din cauza granulatiei fine), iar apoi se da un polish de luciu (nu abraziv) nu aveti probleme decat daca exagerati cu negrul, la unele masini stopurile vin "afumate" standard, deci... toate produsele mai sus mentionate se cumpara de la orice magazin cu vopseluri, inclusiv din targ din vitan si costa maxim 50 ron ies f, bine, atasez si o poza cu ale mele, imi pare rau de unghiul prost, si ca sunt murdare, nu se vede luciul real :sad: |
nu prea se vede nimic. o poza dintr-un alt unghi daca poti sa ii aci... De curiozitate...cat iti ia un vopsitor pentru toata "smecheria" asta la triple ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning