![]() |
Re: Lada 1500
frumos exemplar, imi place este f frumoasa, facuta cu gust...felicitari si multa bafta in continuare
|
ms ... :D
|
felicitari b3nny!!!... esti primul care il vad cu o lada tunata pe aici :)
|
ms ... :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite ce poza am gasit - era ceva interesant de vazut :D - b3nny cred ca tu iti aduci aminte cu ce ocazie a fost facuta poza
|
sincer Ced ... nu prea :D spre rushinea mea ... :D:D:D ... lamureste`ma ... :)
|
:D la show - la selgros - imi place cum zimbea Florin cind ai deschis capota - si el e foarte exigent :D
|
pai am zis macar inima sa i`o pastrez :)) ... lasa Ced ca am frecat la blocu motoru ca sa dau uleiu jos ca sa`l aduc in starea in care e acuma ... :) dar a meritat :) parerea mea ...
|
zimbetul era asa in general pentru ca ne-a placut masina
|
Imi place masina... e ceva deosebit :) Si pana la urma tuning-ul asta reprezinta: sa scoti din anonimat o masina, indiferent de model, an de fabricatie... si, parerea mea, cu cat e mai veche, mai urata, mai patratoasa, mai ignorata... cu atat iese ceva mai frumos la final si e mai mult admirata. Orice masina merita modificata.
Poate nu am observat eu, dar ai modificat ceva si la interior, in partea din fata? Ma refer la bord mai ales. |
nu prea ... e bordul original :D ... doar un pic de culoare aici si dincolo ... si cam atat ... :) alt volan, alt schimbator ... si alte ceasuri de presiune apa, ulei si benzina :) unele mai sportive :D
|
asteptam poze noi cu masina. Ai mai facut vreo modificare? Apropo stii ca esti cam singuru cu o astfel de Lada?!
|
modificari nu i`am mai facut ... in vara urmeaza ... alte stopuri ... un motoras ceva pe ea ... si SERVO :)) ... ca acuma am servo-muschi pe ea ... :D
|
din pacate nici o modificare ... ( INCA ) ... am prea multe pe cap momentan ... bac`u ... :"> .... una alta ... dar in vara o sa am de lucru ... :D ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:26. |
- Copyright 2026 4Tuning