![]() |
yo ma gandeam la o bucata de drum care sa se infunde, undeva in afara orasului sau ceva de genu
da sperantele ..... :( |
bahhh ... stii tu ... speranta e cea mai mare curva ... fiecare traieste cu ea :D
|
asta o stiai de la mine , da-te dreaq :P
|
asa ca sa facem ceva spionaj ... daca stiti ceva masini care se vor da la LR in august ... si poate modificari ... ce rezulta din modificarile alea si asa mai departe!
|
M-as da si nu m-as da... dupa magariile din aprilie, cu timpii and stuff...
Iar ca sa dau juma de milion numa ca sa vad ca-s mai bun ca ala sau ca ala, nu creca merita. Daca vreau dintr-astea, ii scot limba lu unu la semafor, ala imi arata degetu si ne-am dus! Gratis! Asa ca ramane legea lui Ohm: ohm trai si ohm vedea. |
hmmm ... scenariu ... vezi o masina faina si iti pare tie ca parca vrei sa vezi ce poate. te pui langa ea si scoti limba ... si la volan e o BABA! atunci sa vezi ce sprint bagi ... ca poate aia vrea! :D
|
poi asta ramane varianta cea mai buna dar intr-un fel tot aiurea e pt ca la un cox asa la semafor parca nu-ti vine sa-i dai in blana (ca la raliu)sau n-ai loc sau se face semaforu rosu in fata si alte alea,poate ca exagerez putin acuma dar paraca tot mai fain e la raliu(asta spunand asa ca spectator) :oops:
Jeff de ce juma de milion nu 200.000? |
pune si benzina la socoteala mosu!
|
Re:
Quote:
|
io as zice ca merita 500, daca ni s-ar oferi 2 manse si organizare mai buna...insa in primul rand, sa se afiseze toate rezultatele, toti timpii
|
:twisted: mda e ok ... e fain ca faci parte din showul ala ... si te dai civilizat si fara stomacu in gat ... sa nu vezi dracu niste girofare! da nah ar putea exista niste imbunatatiri majore!
|
da yo cu ce pana mea sa ma dau ? :(
|
speedy5 ... te duc odata sa vorbesti cu un prieten de-al meu cu o dacie. si care ii da fum lejer si lu sebi si lu jeff. k?
|
vreau , vreau :!:
|
si e si veche ca an! ... 1985 parca! dar e facuta boboc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning