![]() |
Re: User group [PC Games]
Da "ma" da, e "probleme".
In primul rand, tu ai PAGINI de infractiuni primite si cereai pentru a intra sa nu fie infractions. In al doilea rand, din sutele tale de posturi, nu stiu daca ai 10 care sa aiba cu adevarat un mesaj... si ii zici omului sa nu se bage "in mamaliga altuia" ca stii tu sa alegi cum trebuie cine intra si cine nu... Exemple mai sunt multe.... Cea mai mare problema, "ma", este ca tu ai o IDEE momentan si ATAT! Nu te consulti cu moderatorii sectiunii pe care vrei "sa intrii pe felie", nu te consulti, probabil, nici cu adminii... Doar asa, ai o idee si te si vezi in functia aia... Mai stai putin pe banca.... |
esti of topic:)brava ma moderatorule pana si voi modeartori sunteti of :)
ceva on topic o sa fac un forum pentru pc games :D |
Nu sunt offtopic zeutule pentru ca discut culmea... despre usergroupul pc games, mai exact despre capabilitatiel celui ce ar trebui sa ocupe functia de "datator de accept" pentru acest usergroup ;).
Mult noroc si treci pe la scoala! |
propun ca acest topic sa fie closed\sters pentru ca este o mare PROSTIE!! ;)
|
ionut tu ce cauti pe sectiunea asta?
|
mai bine faceai usergroup slrr
|
e cumva proprietate privata aici , de nu am voie eu si altii ?
:lol::lol: hai nu vrei sa facem si un usergroup cu cei de se plimba cu bicicletele cu 24 de viteze si reguli ar fi : 1. sa poata sa mearga doar cu o mana pe ghidon 2. sa nu fi cazut niciodata de pe bicicleta 3. sa poarte mereu casca :))) :lol: |
Quote:
|
Quote:
Pot sa intru si eu in usergroupu asta plz plz pzl pzl ;;) |
cum de nu s-au gandit altii si s-a gandit chiar baiatul asta de 12 ani:)...ciudat...eu am vorbit cu el ...dar nu mai zic nimic:))
|
Trickz pe tine te pun vice-presedinte
:lol: ce curaj a prins in fata calculatorului acest esec genetic(alex_vt) sa ma injure pe P.M .... |
:))) alex_vt eu zic sa ai putin respect fata de membrii acestui forum, un forum dedicat MASINILOR si cam tot ce tine de acestea, nu dedicat jocurilor sau mai stiu eu ce. Cat despre "regulile de aderare" :d :) infantile precum tine.
|
Quote:
Te sustin.....da cu 18 viteze am voie? |
auzi da' cu o ruseasca ma primititi ?!? merg fara maini si fara casca ,draga alex este o idiotenie un astfel de group pentru ca toata lumea ar da join si normal accept ,pana si ala care joaca solitaire ar intra ,deci asteapta sa iei buletinu' si apoi mai vb ;) ,numai bine si sarbatori fericite
|
da da deja am inaintat cererea , astept aprobarea :))) sarbatori fericite !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning