![]() |
Re: B 12 MEG
1 Attachment(s)
cam asa se aude finala...
ps: nu am avut cum sa urc videoclipul decat arhivat... |
Quote:
|
Quote:
|
da stickerele de la spate cu dacia jos, jantele imi plac si jos cu ledurile acelea albastre...;)in rest e draguta masina si bafta in continuare...
|
toata lumea da jos aia,fa aia,etc..dar poate omu nu vrea sa dea nimic jos din ce are si sa o lase asa cum este....
|
fiecare parere este binevenita... aia cu led-urile albastre am sa le dau jos, iar partea cu stickerele mi s-a mai zis... am sa tin minte de aceste pareri de la voi
|
Este un forum public , si-a prezentat masina ca sa primeasca sfaturi, pareri si alte chesti.referitor la ce a zis RobertRFG
|
4 Attachment(s)
un mic update.... cum arata in ziua de azi :)
|
II lipseste un stiker cu "4tuning" acolo pe luneta...
bafta in continuare si cat mai multi KM.... |
arata bine masina:D o mai cobori un pic? sau asa va ramane definitiv? ar arata mult mai bine lasata:D parerea mea
|
ma gandisem la un moment dat s-o las mai jos.. dar mi-a trecut :) si nu am mai stat, ca am avut alte probleme personale
|
las ca vin alte idei...ce muzica ai pe ea?
|
SFAT: ai putea sa cumperi in sprey alb si putin grund si sa cureti cu o perie de sarma pragurile ca vad ca tia aparut rugina, asa mai stompezi rugina si o sa arate un pic mai bine bafta
|
muzica ceva acolo sa cante un SonyXplod CDX-GT225C pe spate niste ovale Alpine 100W RMS, fata tot Alpine 50W RMS, o statie MAC 1000W si un subwofer MAC 250 RMS... pe care urmeaza sa-l schimb cu unu mai bun.... b08ygs merci pentru sfat o sa ma apuc sa fac sapt. care vine
|
te-ai gandit sa ii faci stalpi negri?ar da bine;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:34. |
- Copyright 2026 4Tuning