![]() |
Re: Golf VI 1.4TSI vs Astra H 1.6T
Golf VI 1.4TSI vs Astra H 1.6T
E titlu la topic ... ;) Golful VI 1.4TSI ...mie unu nu imi place golfu VI ,mai mult scirocco :D ,Acum intre opel astra h si golf VI ... mergi pe Golf.., dar nu motorizarea asta.. astept sa merg cu seatul unui prieten aceeasi motorizare Seat Leon 1.4 Tsi ... .. ele zice ca trage .. si consuma putin.., eu zic ca trage nu grozav...dar consuma mult :D Daca vrei consum mic.. mergi pe 2000 tdi 140 CP tot golf VI , daca tot iti place ;) ..sau chiar Golf VI 2.0 litri TDI 4 MOTION 8) |
Aleg GOLF-ul pentru ca are un motor de ultima tehnologie. Si pentru ca este VW. Grupul VAG=tehnologie avansata, fiabilitate, lider la vanzari in Romania si Europa, confort, siguranta, seriozitate.
|
Quote:
Golf VI 1.4TSI vs Astra H 1.6T E titlu la topic ... ";)" |
daca tot o da-ti in tdi-uri...2.0 consuma mult ulei, + ca nu este fiabil.
Da 1.9 este un motor mult mai reusit decat 2.0 actual cand vine vb de motorina! |
Quote:
|
Quote:
OT. Aleg Golfu pentru motor, design. Un motor atat de ridicat in slavi si premiat nu cred ca poate fi asa prost, si iar revenim la "am auzit ca in service zac "n" TSI-uri cu probleme", acelasi lucru o sa-l auzi la oricare service. Toate masinile au bube, fie ca e mercedes/bmw/audi/vw/opel etc... |
nu mi`au placut niciodata tsi`urile ... !!!
|
Quote:
doar spun ca 1.9 este cu mult mai buna ca 2.0, care se vrea un motor mai performant, dar nu prea le-a iesit! eu am avut multe vag-uri si nu imi mai trebuie nimic(mai ales vw) din gama lor, indiferent ca este benzina sau motorina. |
Quote:
|
Quote:
|
eu zic ca nu e corecta comparatia. de ce?:
astra h e o masina aparuta in 2004, iar golf 6 in 2008. 4 ani nu vi se par cam multi? hai sa comparam cu golf 5, sau mai bine hai sa comparam doar motorizarile. nu comparam 2 masini aparute la 4 ani diferenta... |
In primul rand votat Golf pt ca am deja modelul precedent..
O singura intrebare am : cum se face ca au votat Astra tocmai cei ce nu au masini VAG , sau nu stiu ce inseamna asta.. (mici exceptii) |
nu poarta nimeni ura VAG-ului ,stai relax
|
Quote:
si am votat opel avand in vedere strict motorizarile, pentru ca dupa cum am zis NU SE POT COMPARA 2 MASINI APARUTE LA 4 ANI DIFERENTA. e ridicol |
As alege opelul la orice ora...si asta nu pt ca sunt fan OPEL !
Astra are un motor mai "odihnit" ..pe cand un 1.4 are are si turbo si compresor ,nu mai este asa de "odihnit" Si la fel cum a spus si @amphetamine mai sus ...nu poti compara 2 masini aparute la 4 ani distanta!. Topicul asta putea sa fie facut peste cateva luni cand va aparea astra I ....si atunci era o lupta cinstita! Si din ce stiu eu ..dea lungul timpului KAdettul si-a schimbat numele in Astra ...daca ma insel va rog sa ma scuzati ,si sa nu luati in seama aceste vorbe !:oops: Un an noi plin de impliniri la toata lumea ..!La multi ani!:D;) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning