![]() |
Re: Teaser pentru noul Alpina B7
f frumoasa.
|
sincer ash prefera un m6:D:D...dar nici asta nu mi ar displace:X:X:X
|
1 Attachment(s)
Noul Alpina B7 vine la Geneva
Conform unei surse din cadrul Alpina, noul B7 va debuta oficial in luna martie la Salonul Auto de la Geneva. Mai mult de atat, s-a mai aflat si ca viitoarea creatie, ce va avea la baza noua Serie 7, va beneficia de un motor V8 twin-turbo de 4.4 litri si 507 cai putere. Si pentru a ne face o parere despre cum va arata, cei de la Alpina au publicat anul trecut in luna decembrie un teaser cu noul B7. |
imi plac mult de tot jantele (pastreaza modelul de mult timp) ...sunt prea tari :) cat despre masina...n-are rost sa o mai laud, asteptam detalii mai amanuntite ( oricum o sa fie nebuniee ):evil:
|
am facut "cunostiinta" cu modelul vechi de alpina b7 anul trecut si sincer sa zic, e superb. atat exteriorul cu mici modificari cat si interioru tot din piele. ca sa nu mai discutam de motorizare.
|
foarte frumos...no comment!
|
foarte foarte tare...adevarat tuning:P
|
frumos tare.....chiar astept cu sufletul la gura....
|
extraordinar exemplar din partea celor de la Alpina ...
|
e super... NO COMMENT !!
|
suuuperb...am vazut unul alb azi moama cum arata farurile alea la spate...rupereeeeeeee totala....ma mir ce tuning vor aduce cei de la alpina...
|
stai linistit ca aduc ei:P
|
e ....e o mare masina....din toate punctele de vedere....ganditiva ca ati avea un seria 7. acuma inmultiti cu 10 placerea care v-o ofera seria 7 si rezulta alpina b7
|
deci dupa ce ca noua seria 7 arata8) crima.......deja alpina mi se pare....superba....si bmw parca mai are lumea in schimb o alpina si de 507 cai:shock: mai rar
|
ceva de vis
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:29. |
- Copyright 2026 4Tuning