Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Marussia - Masina sport ce vine din Rusia (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/101528-marussia-masina-sport-vine-rusia.html)

Brian 19-12-08 16:53

Re: Marussia - Masina sport ce vine din Rusia

Ce nume au gasit :lol:
Mie nu imi place .. din fata e corcitura..
Interiorul e urat ..
Nu inteleg un lucru .. 100.000 pentru ce? :???:

adrian2008 19-12-08 19:37

:omfg:bleah...ce interior...naspa masina :(

jipianu 19-12-08 19:54

pff.... ce urat e interiorul....

Coss_min 20-12-08 10:36

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 1930290)
O singura intrebare am la tine boy wonder. Am inteles ca are 240 hp. Dar cat cantareste toata? Masinutza para destul de usoara si caroseria destul de fragila. Oricum cred ca arata beton. Laudabila initiativa au avut rusii. Se pare ca nu numai ploaia vine de la rusi.

Atunci iti iei lotus Elise si dai cam 30 000 euro pe el, daca vrei manevrabilitate nu iti iei o masina care arata ca un avion si are numai 240 de cai, la cum arata caroseria, zici ca trebuie sa o pui langa pagani, murcielago, si alte masini exotice, si de fapt daca un Golf GTI se incordeaza mai tare cam asta e si cu supercarul rusilor.

adidelavalcea_crazy 22-12-08 08:26

un lucru e cert nu-si merita banii

StreetStyle22 30-12-08 18:26

Am dat un search pe google,o chestie ciudata,am gasit doua versiuni una cea prezentata de boy_wonder si una cu 298cp :
In ceea ce priveste performantele, modelul este dotat cu un motor V6 de 3.5 litri ce dezvolta 298 de CP. Conform spuselor lui Nikolai, masina atinge 100 de km/h in doar 5 secunde;) si este capabila de o viteza maxima de 250 km/h.
Bravo Rusia,macar aveti concepte,noi nici pe alea nu le avem.

FLAME 30-12-08 20:32

arata chiar bine...cu un motor si mai mare era si mai bine

ionut_cluj 03-01-09 00:37

frumoasa, iar mie unul 300 cp si ~5 sec pana la 100 km/h mi-ar ajunge de minune pt Romania, n-as da zeci de mii de euro in plus pt niste cifre care oricum nu-mi folosesc la nimic. Poate pretul e o idee cam mare, dar e o masina frumoasa.

COL_seby 03-01-09 10:40

Au luat de pe la fiecare masina exotica cate ceva si a iesit o canguro-maimuto-camila excelenta :lol:.Poate merge pe gaz ca are Rusia de unde.

C63 AMG 03-01-09 14:45

Mama ce interior bengos are =)) Zici a fost desenat de Picasso ce mai :shock:
In rest pare a fi prelucrat din carpa, sau mai degraba din sosetele angajatilor. (daca ma insel si aia in dungi sunt chiloti va rog sa-mi trimiteti un mail)

Numele insa e genial. Pai acum ziceti si voi, ce alt nume ar fi putut fi mai potrivit pentru un supercar ce provine din "Madar" Russia ? :lol:

All times are GMT +2. The time now is 22:32.

- Copyright 2026 4Tuning