![]() |
Re: Marussia - Masina sport ce vine din Rusia
Ce nume au gasit :lol:
Mie nu imi place .. din fata e corcitura.. Interiorul e urat .. Nu inteleg un lucru .. 100.000 pentru ce? :???: |
:omfg:bleah...ce interior...naspa masina :(
|
pff.... ce urat e interiorul....
|
Quote:
|
un lucru e cert nu-si merita banii
|
Am dat un search pe google,o chestie ciudata,am gasit doua versiuni una cea prezentata de boy_wonder si una cu 298cp :
In ceea ce priveste performantele, modelul este dotat cu un motor V6 de 3.5 litri ce dezvolta 298 de CP. Conform spuselor lui Nikolai, masina atinge 100 de km/h in doar 5 secunde;) si este capabila de o viteza maxima de 250 km/h. Bravo Rusia,macar aveti concepte,noi nici pe alea nu le avem. |
arata chiar bine...cu un motor si mai mare era si mai bine
|
frumoasa, iar mie unul 300 cp si ~5 sec pana la 100 km/h mi-ar ajunge de minune pt Romania, n-as da zeci de mii de euro in plus pt niste cifre care oricum nu-mi folosesc la nimic. Poate pretul e o idee cam mare, dar e o masina frumoasa.
|
Au luat de pe la fiecare masina exotica cate ceva si a iesit o canguro-maimuto-camila excelenta :lol:.Poate merge pe gaz ca are Rusia de unde.
|
Mama ce interior bengos are =)) Zici a fost desenat de Picasso ce mai :shock:
In rest pare a fi prelucrat din carpa, sau mai degraba din sosetele angajatilor. (daca ma insel si aia in dungi sunt chiloti va rog sa-mi trimiteti un mail) Numele insa e genial. Pai acum ziceti si voi, ce alt nume ar fi putut fi mai potrivit pentru un supercar ce provine din "Madar" Russia ? :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:32. |
- Copyright 2026 4Tuning