![]() |
Re: 4Tuning.ro - Old School Cars (sigla)
Quote:
Quote:
|
Quote:
Nu ma refeream la motociclisti, insemna sa ma enumar si eu printre ei. |
adevaru' e ca parca seamana un pic cu sigla celor de la silver pistons din ploiesti...
|
Eu optez pentru sigla a 3-a, cu o mica modificare: in partea de jos unde scrie "club", sa fie scris "4tuning".
|
Quote:
Cred ca ceva mai clasic, chiar in stilul unor bikeri asasini, violatori si marginali ai societatii (ce tampenie mai e si asta?? Sigur inspirata din filmele americane), ar da mai bine. As pune si Crucea Cavalerilor de Malta, pe fundal, in spatele pistoanelor. Sa fie mai rock... La culoare as opta pentru argintiu cu negru. |
1 Attachment(s)
Va salut!
Am incercat sa va fac o sigla... Este o combinatie intre alte doua sigle prezentate pe acest topic. Va rog sa scuzati calitatea imaginii deoarece sunt pe "fuga" si am lucrat la ea doar 5 minute. |
Eu zic ca asta e calea spre care trebuie sa ne indreptam... Arata bine si include discret mesajul siglei 4tuning pe fundal.
Felicitari! EDIT: Apropo de motociclistii rai... Am un prieten care a lucrat 12 ani sofer de tir in SUA. Am voirbit cu el despre asa zisele bande de motociclisti. In afara de Hells Angels restul grupurilor (90%) sunt formate din doctori, avocati, medici, ingineri, etc care au pasiunea motoarelor si ies la plimbare la sfarsit de saptamana... Un motor TARE e prea scump pentru majoritatea indivizilor... |
Quote:
|
Ce se mai aude de sigla? Mie imi place a doua din setul acela, dar vad ca nu e facuta la calitatea primei sigle din set. Vreau sa ma duc sa imi fac siglele cu 4Tuning si cu OldSchoolCars.
PS: O are vectorizata sau la o rezolutie mare pe cea standard de la 4Tuning? |
Cu toate ca imi place prima sigla :P sunt de parere cu kirin, trebuie sa aiba si 4tuning scris pe ea ptr ca este un user group pe acest forum, nu un club de sine statator.
Puteti sa modificati putin conturul siglei 4tuning, sa se asemene numai....ca totusi de la departare sa nu fie identice... Just my 2cent advice.... |
Vreau si eu sigla originala 4Tuning intr-un format mare si eventual vectorizata. Vreau sa ma duc sa imi fac sticker si eu nu am poza :( .
|
Quote:
|
Quote:
Oricum merci, acum sa caut o modalitate de a deschide fisierul cu altceva! |
Quote:
alta varianta e asta |
Am luat-o si pe aia deja. Dar tot mi se pare mica si nici nu e vector ca sa o mai maresc. In fine sa vad daca gasesc pe cineva cu Corel instalat, sau maine la serviciu :lol: .
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:02. |
- Copyright 2026 4Tuning