![]() |
Re: Nissan 370Z vs. BMW 135i Coupe
Quote:
Dolb chiar nu te-ai saturat sa ataci BMW pe ori tread care il gasesti? |
dolb probabil e frustrat ca BMW e in fata marci lui preferate :P
|
Supra :lol:
aleg bmw-ul :oops: nu stiu de ce...dar are el ceva special pentru mine :oops: |
Quote:
PS: serie 3 e in spatele alfei 159 . |
Grea decizie :???: totusi nissan-ul pare mai jucaus :-)
|
BMW....Pai in primu rand e un bmw iar in al doilea rand nissan arata acuma ca o masina pentru fete nu mai are forma aia colturoasa.
|
nush parca tot mai sportiv mi se pare nissan-ul,iar la design exterior nici una nu exceleaza,350Z arata mai bine decat 370Z si 135i sincer nu-mi place deloc nici vechea serie nici asta noua...nush parca tradeaza toate dimensiunile BMW.
|
i`m for 370z.....mai fiabila..si mai atragatoare
|
daca as avea banii as alege clar nissan
Parerea mea :Are un interior mult mai frumos, mai sportiv si tineresc fata de eternul interior gri al bmw-ului... Are un design exterior impresionant si un sunet de 10 ori mai frumos ca cel de la BMW |
deci NISSAN sa fie......ce mai urmeaza MICRA sa bata ceva de la BMW......LOLOLOLOL
|
as alege 350z :D, dar ma multumesc si cu 370z, in niciun caz 135i ( e mult prea elegant)
|
Unul,ma refeream la 5000$ pentru ca asta e diferenta intre pretul 370z'ului si Bmw'ului.Eu banuiesc ca de 5000$ poti cumpara un kit turbo pentru Nissan 370z. Deci daca vrei ceva mai tare intre cele doua,ori treci la Subaru',ori bagi 5000$ si inchizi gura la Bmw 135i care din spate e urat rau.
(E greu cu fanii Bmw) |
daca inainte sa vad filmul ideile mi-au fost f clare, dupa ce ne-a lamurit nenea jurnalistul a devenit din ce in ce mai greu sa ma gandesc la vot ... au sunt fan BMW in momentul actula deci eram inclinat inspre 135, dar ... nissan este o sportiva fara compromis-uri cum se zice in film, in timp ce BMW arata ca poate oferi si altceva intr-un M3 "la pachet"-si anume silenziozitate, economie de exercitiu etc. Pentru simplul motiv ca mie-mi plac cat mai sportive si cat mai "curate" la exterior fara sa fie radicale sau sa-si arate coltii, eu ca achizitie proprie as prefera 135, in final. In plus, cred ca are si mai multa predispozitie pt tuning, fiind turbo, dar aici nici 370-ul nu sta rau ... grea alegere
|
Din moment ce masina are un TwinTurbo,de ce ar fii predispusa la Tuning ? Tuningul pe bmw e mult mai scump ca la Nissan.(Sau stiu eu,prost) Si avand in vedere ca Nissanul e 3.7 non-turbo v6 se preteaza mult mai bine la tuning.Oricum e irelativa,daca vrei sportiva cu lux,alegi Bmw,daca vrei sportiva pura,sunet demential,alegi Nissan. Acum fiecare cu gusturiile lui.
|
deci ... BMW este si sportiva si lux, ca sa se inteleaga odata pt totdeauna, turbo este cea mai buna modificare pt tuning datorita raportului favorabil cheltuiala/performanta.Iar nu cred ca costa mai mult la BMW sa pui un turbo(de fapt doua) mai performant decat sa schimbi la nissan toata aprinderea ca sa-l faci supraalimentat. Pt ca in privinta nissan-ului nu stiu ce ar da mai mult randament decat turbo...de ai vrea sa faci tuning pe el, turbo este imperativ ... evacuare?ma rog, sunt o multime de lucruri de schimbat in functie de buget, dar turbo este cea mai pertinenta si dupa mine un motor turbo intotdeauna va oferi mai multe posibilitati de tuning decat un aspirat. Tot ce ofera mai mult nissan in termeni de prestatii-1: BMW poate recupera cu modificari minore; 2: si daca nu ar recupera oricum eclipseaza prin faptul ca este mai completa in alte privinte (mai sus amintite) Chiar de aia sunt de acord cu tine cand zici ca este o chestiune de gusturi, as adauga si factorul "prioritati" :)
ca sa clarific cateva lucruri ce am vazut pe forum: 1:zicea cineva ca BMW nu mai sunt de alergat cum erau candva si ca sunt masini normale ca oricare altele - nu erau niciodata de alergat ci erau in primul rand pt senzatia oferita soferului, pe langa dupa aia pt stabilitate precizie, sasiu echilibrat si fiabilitate (aici nu sta mai rau decat nissan), in concluzie masini ce dau satisfactie pt cine ar avea ambitiii sa mearga pe track -si astea sunt caracteristici ale tuturor modelelor, fara discriminare. 2:altcineva zicea ceva de 135i ca nu-i place nici cea veche nici cea noua... din cate stiu eu este o singura serie pana acum ... 3: streetstyle prin prezentarea "pe hartie" a caracteriticilor motoarelor ce le avem in test a dovedit numai ca o masina ca bmw de 306 cai (nu 300) are aceleasi performante ca a nissanului de 331, ceea ce spune mult despre capacitatile motorului twinturbo bmw, si prin faptul ca este un in-line(mai echilibrat ca v6 nissan) si prin faptul ca fiind de capacitate mult redusa fata de nissan si mai putin puternic reuseste sa tina pasul in absolut orice situatie. In plus 3.0 twinturbo BMW pe 335i coupè bate in accelaratie vechiul M3, fiind depasit de acesta din urma pe circuit doar datorita lipsei dif-ului autoblocant (f relevant in opinia mea). La urma urmei la masini asa apropiate dpdv performativ cred ca preferinta se opreste in fata criteriului aparenta, BMW pt cine o vrea sportiva ca nissanul dar si mai eleganta(nu numai la exterior) si mai scumpa(asta este un minus), iar nissan pt cine vrea o sportiva ca 135i :D dar vrea sa atraga si atentia asupra sa. In privinta interiorului, ca materiale nu reusesc sa-mi dau seama cum sta nissan-ul dar ca "desen" mi se pare mai bun ca al bmw-ului, care mi se pare deja cam anost, si destul de nereusit (cu toate ca este "linistit" si practic) cu toate ca sunt fan- ce-i corect e corect. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning