![]() |
Re: Zenvo ST1 - Supercar danez de 1.104 CP
Quote:
|
Foarte tare.Intradevar f agresiva,nu stiu daca e mai agresiva din fata sau din spate!Doar 15 unitati?!!!
|
E prea brutala masina! Genial design-ul si e in concodranta cu perfomantele! Prima data cand vad o masina made in Danemarca , sincer.... omu cat traieste , afla...
|
Este unul din cele mai agresive look-uri vazute vreodata la o masina. Pur si simplu superba. :shock:
|
Quote:
Ontopic: masina arata bestial, dupa cum cred ca s-a mai spus de cateva zeci de ori pana acum de altfel :twisted: |
Quote:
|
Quote:
gorgeous thing..jalopnik au socotit ca poti parcurge danemarca cu ea in 18 min. :lol: si nu-l mai comparati cu veyronul ca sunt in ligi diferite. |
Masina arata demential dar acum sunt curios de unde a imprumutat motorul? BMW? Oricum cred este cel mai frumos supercar de pena acuma. Nu ai ce sa ii reprosezi. Are si exclusivitate. Se vede ca acest constructor vrea sa lase ceva unic in urma, nu vrea doar profit. Se pare nu este nimic putred in Danemarca. :D
|
Quote:
Corect, asa zic shi eu... ;) |
Just to clarify for the ones who doesn't speak Danish, the real price is only Euro 750.000 (US$ 937.500)and thereby less than half price of the slower Koenigsegg CCXR. We have a 180 % car tax in Denmark, the price is mentioned including this tax.
masina este bestiala..mai frumoasa decat veyron,parerea mea. cred k pretul este acceptabil :)) oare se plateste taxa aceea de 180% !!! daca o aduci in romania? :) |
o aduci in Romania...dar daca mergi si cu ea,eu te felicit :D.Nu e pentru noi,din pacate:( All i can say is :yikes:
|
f fruos realizata din toate unghiuriel arata bine si performanta pe masura e f tare.peset 20 de ani o sa vedem si pe strada asa ceva:P in romania nu garantez:)))
|
racheta!!!!!!
|
foarte tare designul, nu ma mai satur sa o privesc, extrem de agresiva si cat se poate de originala.
|
uau:| zici ca e venita d epe alta planeta :X
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning