Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Battle | LKS vs Yonut21 : Peugeot 406 Coupe (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/10123-battle-lks-vs-yonut21-peugeot-406-coupe.html)

Evo007 25-11-05 15:42

Mia placut carbnu...si desenu de pe masina...cred ca e mai reusita masina lui LKS

Rares 25-11-05 16:39

Re

Ms madskillz a fost o lucrare de 1 h :) poate se termina cu bine daca stateam mai mult ms oricum :))

LKS 25-11-05 17:31

da...shi ce mishto a fost cronica carcotashilor de miercuri ...vai ce`am mai ras ....rares ...aberezi mult mah tatutzu ...aici ar trebui sa se discute de mashinile implicate in battle`ul asta ...nu va suparatzi ...dar asha e

Rares 25-11-05 20:37

Re

TATUTZU stai relax ca esti antitalent despre masinile voastre nu are ce sa se discute ai zis daca ma bag ?mam bagat ti-am demonstrat ca esti anti talent nu ma laud dar tu esti cel care a sarit cu gura.daca erai asa de bazat faceai cu unu mai smecher nu cu yonutz frate.oricum o sa votez pt el.ca tu dupa ce ca esti .... mai esti si tare-n gura.Felicitari Yonutz a iesit destul de acceptabila

Rares 25-11-05 20:48

Re

Lks man ia zi te bagi la battle? sau ne iei la rand ,Mai intai 99wuw ,dupa care colegu,care a luat bon de rand inaintea mea.si dupa eu ?sau cum explicami si mie ca nu inteleg

Yonut21 25-11-05 21:44

Re: Re

Quote:

Originally Posted by \"Rares\"
TATUTZU stai relax ca esti antitalent despre masinile voastre nu are ce sa se discute ai zis daca ma bag ?mam bagat ti-am demonstrat ca esti anti talent nu ma laud dar tu esti cel care a sarit cu gura.daca erai asa de bazat faceai cu unu mai smecher nu cu yonutz frate.oricum o sa votez pt el.ca tu dupa ce ca esti .... mai esti si tare-n gura.Felicitari Yonutz a iesit destul de acceptabila

Ms Rares pentru votul acordat...:) LKS felicitari pentru battelul castigat..asta e. :cry: .stiam ca o sa pierd... :!: important este ca am condus si eu cu 4-3 dar situatia sa schimbat cum era de asteptat.. :lol:

Rares 25-11-05 22:05

Re

Lks cine urmeaza faci cu mine ?

LKS 25-11-05 22:17

rares ..stai in banca ta ...poate sunt antitalent ...ca vad ca iti place cuvantu asta shi l`ai repetat intr`una ...poate ai dreptate ...poate nu ...poate eshti mai bun ca mine ....bravo tzie ...da stai in umbra ta acolo ...io am vrut sa ma fac cu unu` de nivelu meu ...m`am facut ...ushor ushor invatz ...nu vreau sa ma laud ca am coaele mai mari...ceea ce tu cam incerci sa faci ... nu vreau sa iasa discutzii nasoale pe aici ...bafta ..talentatule

Rares 25-11-05 23:15

Re

Man nu sunt talentat .dAr tu te-ai aprins.asa ca..si nu ai vb k-lumea pt ca ai zis ca daca cumpar bon DE RAND iti readuc aminte.Ca sa imi rasp .tu ai zis daca ma bag
si mam bagat.?ACum te intreb te dai ?cu mine ?

LKS 25-11-05 23:51

io cred ca m`am prins de ce faci u atata tambalau ...nu shtiai cum sa faci mai multe posturi cat mai rpd ...m`am uitat pe unde ai postat tu ...sunt cate 3-4 post`uri consecutive...am dreptate ?

Kolegosu' 25-11-05 23:59

EDITED
Propun un Battle intre mai multi VT-uneri ce ziceti care va bagati k prea multe comentarii prea mult praf in ochi eu nu sunt MASTER nici PROF ..imi place ceea ce fac asa k nu mai comentati aiurea ca ala este TALENTAT k ala NU ESTE ganditi-va ca suntem o mana de oameni si daca nu colaboram..... este mai mult decat JENANT asta este parerea mea propun un BATTLE intre mai multi useri asta asha k sa mai calmam spiritele ...... :wink:

LKS 26-11-05 00:02

na p`al 300 lea ...uita`te mai atent !! 12 Nov 2004 :))

edit : maine postam lucrarile io shi WUW ...topicu asta se va inchide ...statzi pe aproape :D

Rares 26-11-05 00:16

Re

Kolegu ia zi man
facem:) io am preparat un focus facut de multt :))n-aveam ce face :)

EvLSant0S 26-11-05 05:14

amandoua-s cam pilaf ..
dar .. dintre cele 2 . . mai frumoasa e cea facuta de lks , are cateva chestii chiar reusite ..
--
sefu .. stii ca am luat poza .. si .. ma bag sa o retusez nu ? :lol:
numai asa ca sa te enervez :lol:

LKS 26-11-05 16:47

cred ca battle`ul asta s`a terminat ...rog unul din moderatori sa inchida topicu` asta ...ms

All times are GMT +2. The time now is 04:56.

- Copyright 2026 4Tuning