Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Taranul din Spania are rude in Anglia (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/101170-taranul-spania-rude-anglia.html)

Atmosphere 15-12-08 20:11

Re: Taranul din Spania are rude in Anglia

foarte penal. imi place sticker-ul ala. E lipit bine !

jipianu 15-12-08 20:20

Quote:

Originally Posted by Claw166 (Post 1922113)
mda,mi`am cam pierdut 3 minute din viata ca sa vad niste tzarani laudandu`se :( trist ...

daa... sa stii k aici ai dreptate....
sunt km praf baietii...

John_nr_1 15-12-08 20:33

Uite Taranuuuu , bv bv esti foarte tare frate:)):))

22VIN 15-12-08 20:38

eu sunt perfect sigur ca masian aia nu e a lui (numai dupa cum o lauda iti dai seama, vorbeste despre ea exact ca si cum ar fi prima oara cand o conduce, ceea ce sunt sigur ca este)
astia ne fac noua imaginea peste hotare... vai de noi

LoganFan 15-12-08 21:03

du-te bah deaici:)))))))))),cum asa bah frt:))))))))),pune pauza de aicilea.......iauite wruuuuum:))))))))bah ce tarani infecti:)))))nenea englezu si nenea romanu:))))

crdi 15-12-08 21:03

multi au un vis , poate ca al lui i sa implinit , oricum , cumparata , furata , imprumutata omu o cunduce , poate asta si-a dorit , ce vroiati sa zic , da-o-n pushcarie ca e urata, nu e cine shtie ce , dar poate ca acasa nu a avut si nici nu o putea conduce . e bine ca se intampla asta, in felul asta mai ne amuzam si noi . trebue sa recunoastem mai intai am ras si pe urma am injurat.
p.s. scuze pt scris

Cozmescu-Alin 15-12-08 21:24

Quote:

Originally Posted by LoganFan (Post 1923044)
du-te bah deaici:)))))))))),cum asa bah frt:))))))))),pune pauza de aicilea.......iauite wruuuuum:))))))))bah ce tarani infecti:)))))nenea englezu si nenea romanu:))))

Laso mai moale cu mesu si baga mai tare cu gramatica.Nu te supara dar asa este.Nus tarani infecti sunt doar oameni care cand au fost mici nu au avut ce ai tu acuma ... si acuma se bucura..:lol: Poate prea mult dar ehhh tre sa ne mai amuzam si noi.

kamikaze69 15-12-08 22:25

:))))))

Brynk 15-12-08 23:05

DECI SIIIGUR NU E INCHIRIATA.....o fii a vreunui boss de al lor si le-a dat masina la sclaveti sa o duca la salatorie.....

DiavoLLo 16-12-08 00:09

Quote:

Originally Posted by puscky_007 (Post 1922103)
ce ma distreaza oamenii astia care din pacate sunt peste tot....au mortar sub unghii si se cred cei mai tari...niste tarani cocliti care au dat de bani...din cauza lor suntem vazuti asa prost in alte tari..

pai din ce zici tu...cu mortar sub unghii e un lucru bun....sunt muncitori nu hoti :) e de apreciat si apoi poate omul a facut o caterinca....nu avea de gand sa apara la tv.

Stressjr_Speeddemon 16-12-08 08:58

bai eu cred ca :)) le a furat vrunu camera :)) shi a gasit video asta pe ea shi la pus pe youtube shi pe unde la mai pus :)) pt ca sunt deja adica se intrec cu prostia :))

BRAVO 16-12-08 10:46

sa le spuna cineva la baietusii astia manelisti ca si-au luat o masina cu volanul pe partea gresita!!!LOLOLOLOL

catalanu 16-12-08 13:39

Quote:

Originally Posted by BRAVO (Post 1923888)
sa le spuna cineva la baietusii astia manelisti ca si-au luat o masina cu volanul pe partea gresita!!!LOLOLOLOL

Sau nu vezi tu prea bine.:lol::lol:

Legat de film no comment

pyranha_1984 16-12-08 13:57

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 1922210)
sa mor daca am mai vazut rautate si marlanie in alta parte mai mare decat la noi romanii. Ce aveti frate cu ala de conduce? Eu cred ca omu' a muncit mult si a reusit sa isi ia cum a putut un Q7 SH. Faza ca e si filmat mi se pare si mie un pic aiurea. dar cred ca toti ati gandit cel putin odata cam ce zice el in video clipul ala. Asa ca lasati vrajeala si nu mai comentati atat la adresa altora.

Ma dal dracu de taranoi invartit ....... nu vezi ce sufera ...... cu q7`le lui ,asigurari,imprumutat , dus la spalatorie .... nu conteaza ... important e ca daca taranu se vede afara ..... unde toata viata lui a cules porumb pe camp si se suie in q7 ....... trebuie .. are dc sa arate lumii
=))
Of Ceausescule cu copiii maicatii :))

adidelavalcea_crazy 16-12-08 14:03

''gheorghe'' si-a luat q7 ...bravo lui poate cu banii castigati la loz in plic .hmmm cine mai e ca el :''ii sparg pe toti sa moara mama''

All times are GMT +2. The time now is 09:45.

- Copyright 2026 4Tuning