![]() |
Re: Taranul din Spania are rude in Anglia
foarte penal. imi place sticker-ul ala. E lipit bine !
|
Quote:
sunt km praf baietii... |
Uite Taranuuuu , bv bv esti foarte tare frate:)):))
|
eu sunt perfect sigur ca masian aia nu e a lui (numai dupa cum o lauda iti dai seama, vorbeste despre ea exact ca si cum ar fi prima oara cand o conduce, ceea ce sunt sigur ca este)
astia ne fac noua imaginea peste hotare... vai de noi |
du-te bah deaici:)))))))))),cum asa bah frt:))))))))),pune pauza de aicilea.......iauite wruuuuum:))))))))bah ce tarani infecti:)))))nenea englezu si nenea romanu:))))
|
multi au un vis , poate ca al lui i sa implinit , oricum , cumparata , furata , imprumutata omu o cunduce , poate asta si-a dorit , ce vroiati sa zic , da-o-n pushcarie ca e urata, nu e cine shtie ce , dar poate ca acasa nu a avut si nici nu o putea conduce . e bine ca se intampla asta, in felul asta mai ne amuzam si noi . trebue sa recunoastem mai intai am ras si pe urma am injurat.
p.s. scuze pt scris |
Quote:
|
:))))))
|
DECI SIIIGUR NU E INCHIRIATA.....o fii a vreunui boss de al lor si le-a dat masina la sclaveti sa o duca la salatorie.....
|
Quote:
|
bai eu cred ca :)) le a furat vrunu camera :)) shi a gasit video asta pe ea shi la pus pe youtube shi pe unde la mai pus :)) pt ca sunt deja adica se intrec cu prostia :))
|
sa le spuna cineva la baietusii astia manelisti ca si-au luat o masina cu volanul pe partea gresita!!!LOLOLOLOL
|
Quote:
Legat de film no comment |
Quote:
=)) Of Ceausescule cu copiii maicatii :)) |
''gheorghe'' si-a luat q7 ...bravo lui poate cu banii castigati la loz in plic .hmmm cine mai e ca el :''ii sparg pe toti sa moara mama''
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning