![]() |
Re: REAL or FAKE?
Tricoul este luat din reprezentanta... Din pacate cred ca PUMA are si in Turcia fabrica. :(
|
Mah, si Ferrari face tricouri in China si Romania, au filiale in tari in care producerea costa mai putin, dar asta nu inseamna ca nu sunt originale. Vin vandute in magazine respectabile, chiar daca nu este scris pe ele Made in Italy. Iar o haina daca esti om destept o recunosti daca e originala sau nu, cum ? Calitatea, si la o pereche de blugi te uiti la cusaturi, la material, la micile detalii ... eu am 70% din blugi numai de la Levi`s si pot sa spun ca sunt inca ca noi. Apoi tricourile Lacoste ... eih bine, alea le cunosti de la culoare ... un tricou adevarat de la Lacoste isi pierde culoare FOARTE greu, de exemplu tatal meu are un tricou de cand eram eu copil, acum ~17/18 ani (bine ca acum nu-l mai poarta) si tin sa spun ca tricoul ala n-are nici pe naiba ... culoarea vie si cusaturile intacte, nu cum se intampla cu altele ca se arde culoarea de la soare, cand le bagi in masina de spalat se mixeaza culorile, cad ate din ele etc.
Acum fiecare gandeste cum vrea, eu v-am spus ce si cum. O haina este originala cand e calitativa, cine are ochi si o simte cat de cat la mana, o recunoaste. |
Mi-am luat un trening Adidas acum 2 zile. Este Made in Malaesia. Are etichetele care sunt prezente si la articolele originale dar mai e ceva dupa care sa ma uit sa ma conving ca e original?
|
Quote:
|
Quote:
|
La ceasuri? Sunt replici identice...sau cat se poate de identice..de unde isi da seama omul daca e real sau fake.. eu am un ceas BVLGARI si dupa juma'de an cureau prezinta uzura, cea ce cred ca la un BVLGARI adevarat nu ar trebui sa fie asa. L-am primit de la cineva si nu indica nimic de ar fii fake, ii scrie frumos pe spate "fabrique in suiesse" in vreo 10 locuri scrie BVLGARI. Daca vreti atasez si poze. EU sincer nu stiu daca e real sau fake, cred k e un fake foarte bine facut :D.
|
apropos de BVLGARI... la ceasuri nu stiu cum e, dar la bijuterii tocmai ca nu trebuie sa scrie marca pe ele, doar sa fie stantate si sa aiba certificat de originalitate si provenienta... Eu mi-am luat un inel Bvlgari de la Cellini si nu scria pe el, doar ca avea mecanismul acela ca un arcusor si am primit toate garantiile la el... Deci cele pe care scrie mare Bvlgari sunt fake...
iar la ceasuri... nu stiu ce sa spun.. eu am un Festina - marca elvetiana cu ceva renume (asigura cronometrarea oficiala pentru Turul Frantei si alte competitii sportive) si dupa vreo 2 ani de purtat mi s-a rupt inexplicabil cureaua din cauciuc.. si nu este fake... |
Nu se ofera garanie pentru curele (textile/piele/cauciuc) la ceasuri , tocmai pentru ca este considerat un consumabil ( se gasesc curele separat de cumparat, pentru anumite ceasuri la un pret ridicol de mare ) .
Cat despre " in your face" , sunt foarte multe branduri de ceasuri unde gasesti inscriptionat numele firmei, de regula pe curele , mecanisme, capace... Pentru cei interesati de haine . http://fakehunter.blogspot.com/2007/...t-quality.html Un tricou de la Galliano costa de la 100-150 euro in sus , depasind chiar mia . Nu va lasati pacaliti !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning