![]() |
Re: Oficial: Noul BMW Z4
apare z4, apare si s2000 si lupta se relanseaza :)
|
o alta senzatie marca bmw
|
asta e unul dintre foarte putinele BMW-uri care se fabrica si care imi plac ! Arata chiar bine...
|
Hmm nu stiu ce sa zic...ma asteptam sa arate muuult mai bine de atat. Din fata arata ok (chiar foarte bine as putea zice) dar din profil (sau din spate), nu prea. E mult prea contorsionat designul, arata ciudat. In schimb interiorul face toti banii, ma bucur sa vad in sfarsit un interior mai reusit de la bmw :D
|
o schimbare considerabila !
|
Sa fiu sincer, nu imi place :(
Vechiul Z4 arata mai bine... Sper sa ma contrazic cand am sa-l vad live dar, nu cred :( |
E Suuper tareee.
Are "cel mai" schimbator de viteze pe care l-am vazut... |
desii nu sunt fan bmw shi nu prea ma pasioneaza trebuie sa spun k acesta e chear foarte reusit.are un dising mai futurist care apare shi pe actualul seria 7:)
|
foarte frumusel, dar mi se pare vca versiunile baza sunt motoare depotenziate: 2.3 si 3.0, 204 si 258 de cai ... dupa configuratia de pe serie 3 ar trebui sa fie mai puternice, poate deja se pregatesc de "actualizarea" de peste 1 an, un an jumatate, cum au facut cu serie 3 ... cred ca au motivele lor, de fapt sunt sigur. Complexiv: 9,50 :D O cumpar :))
|
:-D arata mult mai bine ca generatia trecuta . good job BMW;)
|
exact!:D
|
da cel mai frumos bmw din ultima vreme..dupa x6 sper s-0 tia pe aceasi linie cu designu..parca de versiunea M ziceau de 4.0L de pe M3 daca nu or face o versiune imbunatatita la motorul biturbo de 3L
|
Quote:
|
Faina, ma bucur ca au renuntat la farurile "plangacioase" care stricau (in opinia mea) o masina interesanta (vechiul Z4).
Good job. |
arata super bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:15. |
- Copyright 2026 4Tuning