Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   unde pe litoral ? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1009-litoral.html)

Toto - BOD 17-03-05 22:31

Mamaia!!!! nu incape discutie!!!! Nu se compara cu nici o alta statiune din RO... Pe vremuri (cu 4-5 in urma ) era Neptunul in fruntea tineretului! Dar discotecile de acum din Mamaia nu se compara cu cele din celelalte statiuni (nici macar la preturi :roll: ) ! In fine... Cel putin un weekend tot ajung eu si anu asta prin Mamaia (asta in conditile in care ies afara)!

Mie unu nu-mi place Costinestiul... nu imi place pentru ca e prea mult scandal! (anu trecut am fost o seara acolo si de 3 ori era sa-mi iau bataie... asa, no reason! am avut noroc cu cineva). In rest e ok!

Neptunu... e dragut... dar tinaind cont ca seamana la preturi cu Mamaia... aleg Mamaia

Jupiterul... e ok cu Captain Mody`s ... in rest nu-l stiu

Celelalte nu le cunosc :cry:

Evo007 17-03-05 22:46

Mamaia pe 1st acolo la mine :D :D :D :D
Da e super marfa acuma mamaia ptr cei carenu au fost fata de acum cativa ani . E mult mai kalumea va garantez yo
Apropo nu vrea nimeni unn ghid turistic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Psycho 17-03-05 22:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
Mamaia!!!! nu incape discutie!!!! Nu se compara cu nici o alta statiune din RO... Pe vremuri (cu 4-5 in urma ) era Neptunul in fruntea tineretului! Dar discotecile de acum din Mamaia nu se compara cu cele din celelalte statiuni (nici macar la preturi :roll: ) ! In fine... Cel putin un weekend tot ajung eu si anu asta prin Mamaia (asta in conditile in care ies afara)!

Mie unu nu-mi place Costinestiul... nu imi place pentru ca e prea mult scandal! (anu trecut am fost o seara acolo si de 3 ori era sa-mi iau bataie... asa, no reason! am avut noroc cu cineva). In rest e ok!

Neptunu... e dragut... dar tinaind cont ca seamana la preturi cu Mamaia... aleg Mamaia

Jupiterul... e ok cu Captain Mody`s ... in rest nu-l stiu

Celelalte nu le cunosc :cry:

toto aici sunt deacord cu tine .. adik ... altfel era litoralul inainte .. stii de ce in neptun si cvostineshti se intampla astea ptr e cat d cat plin d tineri cu bani si fitzoshi .. + curve si alea alea .. pe cand in mamaia nu o sa se intample asa ceva datorita pretzurilor .. si calitatzii oamenilor .. intelegi ce vreau sa spun k e tarziu :) u got da ideea ..

SpeedeR 17-03-05 23:25

Psycho..... daka ne iei cu amenintari \"k te dau o tura\" si k \"era sa moara la mine in masina\".....nu ma inviti si pe mine la o tura?! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

atzone 18-03-05 07:20

Spania-Roses sa ma prajesc un pic la soare strainez :)

cristi_ubs 29-03-05 15:09

mie imi place mult d tot mamaia ca statiune.eu acolo voi fi si sper sa ne intalnim cu totii acolo(sau macar o parte dintre noi)

needBrain 29-03-05 20:42

io-s din ctaaaaaaaaaaaaa(va astept la mare) :lol:

D_M_X 03-04-05 09:00

pSYCHO NU MAI SPERIA LUMEA MAH...LASAI SA VINA DE 1 MAI LA MARE SI SHOW O SA IASA ...GARANTAT...CA E LA NEPTUN SAU IN MAMAIA TOT O SA NE DISTRAM...SA NE TINA MASINILE SI SA AVEM CE BEEEEE CA IN REST NU E PRB.bAFTA SI VA ASTEPTAM LA MARE

BlueEyes 03-04-05 12:14

offf ce greu e sa fii sofer cand sunt nebunii beuti :( mau tatzait o seara intreaga k ei au vrut acolo si acolo si acolo ..... damn .. oricum a fost belea ... am dormit 1 ora sau 2 ... din toata noaptea aia .... (echipa a fost Andrei-wrc, Memo, D_M_X, PFL, )
asa ca ...aveti urmatoarea convluzie ... NU conteaza pe unde ne adunam .... veti vedea ... k ne vom superdistra ...

Psycho 03-04-05 20:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BlueEyes\"
offf ce greu e sa fii sofer cand sunt nebunii beuti :( mau tatzait o seara intreaga k ei au vrut acolo si acolo si acolo ..... damn .. oricum a fost belea ... am dormit 1 ora sau 2 ... din toata noaptea aia .... (echipa a fost Andrei-wrc, Memo, D_M_X, PFL, )
asa ca ...aveti urmatoarea convluzie ... NU conteaza pe unde ne adunam .... veti vedea ... k ne vom superdistra ...

hmzz io sper de 1 mai sa am shofer .. da pewla mea tovarasha mea o cam da in borduri cu mashina mea .. si mi`e teama .. k tot eu o sa conduc .. speeder .. t ashtept tata stai kalm :) ...

silviuGreseala 04-05-06 16:22

Re: unde pe litoral ?

tot mamaia este mama statiunilor

WhiteRaven 06-05-06 03:28

Eu prefer muntele vara sau iarna.. La mare nu imi place :P, dar daca e vorba de statiuni la mare, mergeam la Costinesti.

Cosmin255 06-05-06 10:16

Fugiti in Turcia fratilor , sa scapati de Psycho:) (raport calitate pret excelent Reper Antalya;) )

OT : Cred ca ori afara , poate Turcia , ori daca nu , in Ro , la Mamaia

Eugen_TL 06-05-06 12:10

si in bulgaria e misto..litoralul e peste RO.... o noapte 5 stele in RO 120-150euro...in bulgaria la 4stele stai 3 zile cu 100euro si nu se compara:oamenii,curti,gradini,tot e mai bine .... ! in RO prefer mamaia(de cand mastiu am umblat doar prin ea..deja e un mare FIX cred :) )

WhiteRaven 06-05-06 15:14

Nici in Grecia nu sunt preturi mari. Variaza de zona si standarde. Si in nici un caz nu se compara marea noastra cu mediterana.. la cum e apa. :D

All times are GMT +2. The time now is 06:55.

- Copyright 2026 4Tuning