![]() |
Re: Masina mea - Mitsubishi Evo 9
bikks de unde ai luat frunza de o ai pe spate? :X
|
Quote:
|
de la tine? :)) app cosmin te intrebai ceva pe "Provocari!"
|
e secret :P
|
prima oara am vazut`o de la departare...si eu ca fraieru "ce aiurea, asta si`a pus trifoi pe masina" :))...si pana la urma am vazut din apropiere intr`o zi..si mi`am schimbat radical parerea :X
|
Quote:
|
Ce s-a intamplat cu masina la Craiova? am vazut ca ai participat, dar ti s-a intamplat ceva...
|
stiu ca s-a dat cu un m3 pe aeroport...
si la un moment...s-a dus si pe la un tip cu subaru sa il intrebe daca se da cu el..si ala nu a vrut |
Probabil de la benzina...sper ca nu ai avut vreo problema de ordin mecanic ;)
|
Masina a inceput sa intrerupa de ceva timp incoace...dar mergea in ture mari...acum nu mai merge mai deloc... oricum saptamana asta o duc la sebi sa ne apucam de motor. Asta e... o sa revin pe 25-26 aprilie, sper cu ea gata
|
ionut,explica-le clar oamenilor sa nu existe dubii:
dupa schimbarea esapamentului,admisiei,blow off s-a executat operatiunea soft,care a fost calibrat pe ce era atunci pe motor dupa ce a primit intercooleru,masina nu a mai priceput mai nimic asa zisele "detonatii",practic amestecul si temperatura e alta softul ne mai facand fata la debitul de aer cred eu ca o "ineaca" in benzina.am vazut la craiova un fum de nedescris.masina va primi upgradeul de rigoare si la componente si la soft atunci o sa o vedem.teoretic se preconizeaza intre 11 si 13 la 400.va fii una din cele mai bune evo de STRADA mult peste cea albastra de la craiova.gresesc ionut?complecteaza-ma te rog. |
perfecta dreptate ca de obicei
|
pai atunci ce pot sa iti urez decat bafta,si sa ne reprezinti orasul cu succes la lini :D
|
4 Attachment(s)
Super masina 8)
:???::???::???: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning