![]() |
ai cumva pleoape superioare de E36 pe stoc? alea ce vin si pe semnalizare....
|
4 Attachment(s)
Kit 1 - 606.31Euro + TVA
Kit 2 - 622.54Euro + TVA Kit Rieger (http://www.rieger-tuning.de/en/Showr...48er_05_43.pdf) - Preturile din catalog + TVA Altele care ar mai putea fi aduse sunt acestea : http://www.icctuning.com/idiomas/uk/...ciales_vw.html Toate kiturile contin Spoiler Fata/Spate si praguri. Daca te intereseaza si celelalte elemente din kit-uri (cum ar fi eleronul sau celelalte) te rog sa precizezi. |
pentru chevrolet spark se gaseste ceva pleoape ,eleron ? :oops:
|
pentru chevrolet spark se gaseste ceva pleoape ,eleron ? :oops:
|
chevrolet
in primul rand, asa cum am spus si la inceput, vrem si noi sa stim ce model de chevrolet ai ! an de fabricatie , nr de usi ....etc etc ca sa stim si noi ce postam ca nu putem sa ghicim , right? :)
|
2 Attachment(s)
Ce elemente de CAR STYLING ai pentru masina asta:
P.S.De ce nu?! |
Cat costa kitul ala Veilside pt celica??? in pret intra si montajul si vopsitul sau mi-l pui in brate?
|
Honda civic
un bodykit pt honda civic din 90 cu 2 usi ?? la ce pretzuri ?? ...ms mult !!
|
Re: chevrolet
Quote:
|
.......
hellooooo....mai e baiatu` cu bodykit-uri ?? vreau si eu sa vad nishte bodykituri pt honda civic din 90, 2 usi !
|
body kit
...kit-ul de celica este in jur de 1000 !
...pt Civic inca mai caut ca exista cateva dar din pacate nu mi s-a raspuns la e-mail ca sa iti dau poze si pret pt ea ! |
honda civic
7 Attachment(s)
pt civic : poate sa fie asa ceva !
|
Va rog a ne trimite o oferta pe mailul nostru [email protected] pentru Kitul de Carzone de Reanult Megane 2!
|
In jur de 1000e? vreau si eu un pret fix, cu vopsit, cu montaj. si nu vreau sa fiu cu aproximatie... mersi mult...
|
body kits
Sunt mai multe bodykits pentru megane 2 ! Spune-mi te rog ce an de fabricatie ai,coupe.... exact datele masinii ! Apoi am sa iti spun exact pretul bodykit-ului !
Pentru Toyota Celica Kitul este : bara fata = 299 euro bara spate = 299 euro praguri = 219 euro Total : 817 euro + tva ( body kit ) Montat + Vopsit nu stiu sa iti spun exact ! Oricum o sa discutam si un eventual discount daca se lucreaza cap - coada cu noi Street Car Concept! [email protected] tel : 0721.509.246 www.streetcarconcept.ro |
| All times are GMT +2. The time now is 22:24. |
- Copyright 2026 4Tuning