![]() |
Re: Rolls Royce Phantom negru mat
Nu se potriveste de nicio culoare. Ce sa mai spun de muzica din filmuletz care accentueaza si mai mult senzatia. Am apasat butonul cel mai de jos (la poll).
|
Doamneeeeeeee i-a vopsit si emblema... dak i-a mai ramas putina vopsea sa dea si pe faruri si geamuri si e gata ... este kitsch dupa parerea mea
|
Doamne ce hidosenie e prea naspa ma jur.....
|
speechless !!!!!!!!!!!!!! estee superba !! nu inteleg ce nu va place... e o masina de "gangster" nu de om de afaceri !! mie personal imi palce foarte mult ..
|
se exagereaza rau cu negrul asta mat,a inceput sa fie o moda cum este acum masina alba cu plafonul negru :lol:oricum,nu-mi place,cum spunea cineva de mai sus nu este o masina care o ajuta aceasta culoare ;)daca proprietarului ii place ce mai conteaza parerea noastra :D o sa afum si eu dacia lui tati :D
|
mhh deci jantele nu prea imi plac cum dau as fi pus tot unele negre dar mai mari un pic si cu niste cauciucuri cu alb in lateral cum avea al capone la masina in stilul acela cat despre masina pentru un cruise sincer decat ca al lui columbeanu mai bine asa chiar e frumos sincer shi sunt curios cum o fi la interior shi acum ziceti sincer cate phantom's ati vazut voi negre mat ? ?
|
ahahhahaha....parca ar fi o masina de'aia de jucarie la scara 1:1...de e facuta din lemn sau ce stiu eu ce...mai lipseau geamurile mate si sticla de la faruri, proiectoare si stopuri tot mate si era perfecta :)) sau la ce ma mai duce cu gandul...la o masina in stadiu de modificare...adica atunci cand se aplica lutul ala cald sau ce o fi pe ea...
|
e adevarat ca RR inspira mega lux dar o schimba de loock nu ar strica niciodata mie imi place mai ales parca numai seama a RR nimeni nu va sti ce ia lovit ca sa zicem asa ;)))
|
arata ca o locomotiva... (scuze, dar altceva nu imi trece prin minte cand ma uit la ea :( )
|
rolls-ul tot rolls ramane indiferent de culoare sau jenti tot piesa de arta este
|
8 Attachment(s)
si niste fotografii.
|
urat... chiar nu i se potriveste... un rolls trebuie sa fie cromat, stralucitor, sa inspire luxul sau... nu sa se ascunda in spatele unui negru mat:|
|
e chiar fantoma :)
|
mie imi place 8)
|
acea statueta se face ca atunci cand a luat fiinta marca si este foarte scumpa....a acoperito asa usor ...nu se mai vede simplitatea ,autenticitatea....cu masina asta vine moartea sa te ia :))))=))) :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:06. |
- Copyright 2026 4Tuning