![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
Am facut capota neagra fiindca asa mia placut ... Initial am vrut so tunez aproximativ ca acceea din film ... da nu prea am poze ... am cautat si se gasesc greu . Asa ca am mai facut unu ... :lol: :lol:
|
plasa din masca e cam mare ... reflexia ei pe caroserie e toatal aiurea ... nu mai combina tribale cu poze cu femei ... arata total aiurea ...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Atentie , am scos ceva nou :D :D :D , feedback plzz , dar lasatima cu rotile ca nu le mai am ce face :shock:
|
2 Attachment(s)
yo_silent2006 : culoarea e ireala
p.s comentati sgm-u;) |
Quote:
First of all, am observat ca ai boala sa acoperi geamurile spate, sa faci toate masinile sa para... dube, lucru cel putin stupid! Second, selectiile sunt... yuck! Third, n-ai gust deloc. Cum poti pune Borbeturile astea pe un Golf V? Astea merg pe masinile old, gen Golf I, II, chiar si III, BMW Ursuletz, etc. Lucreaza mai rar si mai bine, decat des si prost, cum faci acum. |
Quote:
|
Pana a-ti compara lucrarile cu ale mele, mai ai mult de munca ! Atunci cand iti spune un om ca lucrezi de c***t, poate e nebun, cand iti spun 2... te pun pe ganduri, dar cand iti spun N oameni treaba asta... esti beat, culca-te!
|
2 Attachment(s)
SGM:rolleyes2
|
@ AlexGBY vbmenu_register("postmenu_674400", true); - Golf 5 - arata super doar ca vorba lui gabi roata spate o leaca mai lata ;)
@ Leul - Eclipse 3 - tatuajul de pe bot nu da bine, poza cu fata nu da bine pe masina, priza are alta culoare, plasa e cam luminata si cam ireala @ yo_silent2006 - Golf 5 - un mare fedback pt tine, culoarea e ireala, la oglinda ai vopsit totul, de ce ai acoperit geamul spate ai facut-o duba, la ce era nevoie de ploapele de jos? @ AdY9005 - 1310 - SGM power, o folie pt nea SGM-ul? ;) oki, nu prea am ce zice @ sandrin - 1310 - SGM power again, mistoace farurile, cam ireal spoilerul ala colea la evazare puteai si roata o leaca mai evezata, folia |
2 Attachment(s)
am facut si yo ceva nou...pt niste efecte si mici detalii
|
2 Attachment(s)
Mai mult nu ma putut si nu pot .... nu mai am rabdare :evil: :cry:
|
Quote:
|
Reme ai modificat o masina deja tunata ... La vio e facuta cu gust , nice ...
|
Quote:
din moment ce te tine sa o modifici nu mi se pare nimic in neregula ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
|
- Copyright 2026 4Tuning