Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

ballack 16-07-10 19:17

Re: Discutii despre orice!

Quote:

Originally Posted by bogo4all (Post 3523046)
pm....

asta ce vrea sa-nsemne?

bluewmaster 16-07-10 19:19

ca exista si PM (private message) pt chestiuni personale, cum ar fi notele de bac :lol::lol::lol:

ballack 16-07-10 19:22

lasa-i sa se laude cu asa note "mari" !!!!

bluewmaster 16-07-10 19:28

:lol::lol::lol:
pai ce sa vorbim de elevi, cand profesorii se bucura daca iau 6 la titularizare!!
stii ce mi`a spus un profesor? "la titularizare e greu, pt ca trebuie sa stii cat de cat materia de 4 ani!!!"

deci iti dai seama unde a ajuns invatamantul ;)

ballack 16-07-10 19:29

mda, se vede dupa ce note iau la BAC "mirificii si mirobolantii elevi" ...
In fine. Stie cineva unde gasesc capace pt jante de aliaj? Ms

cristi.mk4 16-07-10 20:06

capacu din centru rotii ? incearca duminica in piata auto`

vlad_:P 16-07-10 23:22

Quote:

Originally Posted by ballack (Post 3523389)
mda, se vede dupa ce note iau la BAC "mirificii si mirobolantii elevi" ...
In fine. Stie cineva unde gasesc capace pt jante de aliaj? Ms

eu mi-am cumparat de pe o k a z i i...la 10 lei bucata...nu am gasit nicaieri mai ieftin ca si eu mi-am cautat...daca vrei te ajut sa-ti cumperi ca am cont. ;)

FranktheTank 17-07-10 18:13

Deci, mi-am cumparat niste stickere cu 4tuning, de aici de pe forum cu 5 lei bucata si am luat mai multe (pt. niste prieteni carora acum nu le mai trebuie) si acum am ramas cu ele. Daca vrea careva (cu 5 lei bucata) eu mai am inca 3 stickere...

gogoaudi 18-07-10 18:45

Quote:

Originally Posted by FranktheTank (Post 3525001)
Deci, mi-am cumparat niste stickere cu 4tuning, de aici de pe forum cu 5 lei bucata si am luat mai multe (pt. niste prieteni carora acum nu le mai trebuie) si acum am ramas cu ele. Daca vrea careva (cu 5 lei bucata) eu mai am inca 3 stickere...

imi tre la mn ..lasa-mi un nr de tel sa te sun cand merg prin oras, si intre ce ore...sal;)

gogoaudi 18-07-10 18:48

Stie cineva, ceva service sau ceva meserias care se acupa cu repararea statiilor de emisie-receptie . ca mi s-a defectat microfonu de la statie si as merge sa vad ce problema are... ms:???:

MnezO 18-07-10 19:19

Quote:

Originally Posted by FranktheTank (Post 3525001)

prietene stickerele 4 tuning se dau for free la evenimentele organizate de 4t din toata tara asta ! daca ai dat bani pe ele inseamna ca cineva a fost putin mai destept ca si tine no offense ! iar daca ai fi un adevarat membru al comunitatii 4 tuning ai oferii stickerele acelea celor care isi petrec timpul si pe 4 t si n dispun de stickere !

p.s de la cine ai luat stickerele (nickul celui care ti le-a vandut) pentru a primi un mic warn pe forum ! Si pentru a vedea ca stickerele 4tuning nu sunt de vanzare ci sunt pentru cei care au cont pe acest forum si nu numai !

cristi.mk4 18-07-10 20:18

Quote:

Originally Posted by gogoaudi (Post 3526841)
Stie cineva, ceva service sau ceva meserias care se acupa cu repararea statiilor de emisie-receptie . ca mi s-a defectat microfonu de la statie si as merge sa vad ce problema are... ms:???:

te duc eu la un maestru``` daca ne int maine mergem impreuna`

AnDrEiCa 18-07-10 21:55

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 3526891)
prietene stickerele 4 tuning se dau for free la evenimentele organizate de 4t din toata tara asta ! daca ai dat bani pe ele inseamna ca cineva a fost putin mai destept ca si tine no offense ! iar daca ai fi un adevarat membru al comunitatii 4 tuning ai oferii stickerele acelea celor care isi petrec timpul si pe 4 t si n dispun de stickere !

p.s de la cine ai luat stickerele (nickul celui care ti le-a vandut) pentru a primi un mic warn pe forum ! Si pentru a vedea ca stickerele 4tuning nu sunt de vanzare ci sunt pentru cei care au cont pe acest forum si nu numai !

Te inseli!Eu la toata evenimentele la care am participat nu am prins nici un stiker 4tuning

MnezO 19-07-10 08:15

Eu am prins de fiecare data ! In fine !

vlad_:P 19-07-10 09:49

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 3526891)
iar daca ai fi un adevarat membru al comunitatii 4 tuning ai oferii stickerele acelea celor care isi petrec timpul si pe 4 t si n dispun de stickere !

eu nu dispun de sticker si sunt membru al acestei comunitati...ajuta-ma cu un sticker

All times are GMT +2. The time now is 14:30.

- Copyright 2026 4Tuning